Istaknuto
29.01.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Nova glazba ove srijede donosi devet novih singlova za čiju pobjedu možete glasati sljedećih tjedan dana, a našlo se, kao i uvijek, i nekoliko stranih preporuka.

28.01.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute U subotu 1. veljače u Močvari održat će se koncert u znak sjećanja na Ivana Antolića, pozivamo vas da nam pomognete sakriti ga od zaborava vječnosti.

Film

Ridley Scott snima nastavak „Gladijatora“, procurili prvi detalji

02.11.2018. Ziher.hrFoto: facebook.com/GladiatorMovie
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Ono što se do sada nagađalo, službeno su sada potvrdili redatelj Ridley Scott i scenarist Peter Craig Gladijator 2 u fazi je pretprodukcije. Priča će se vrtjeti oko Luciusa, Lucillina (Connie Nielsen) sina, dok njezin lik poznajemo iz originala.

Lucius će tako biti nećak rimskog vođe Commodusa kojeg je fantastično utjelovio Joaquin Phoenix, a ubio ga je Maximus (Russell Crowe).

Croweov lik umro je na kraju prvog filma, ali u nastavku, prema Indie Wire, mladi Lucius bit će uvelike pod utjecajem ostavštine ‘gladijatora’ Maximusa.

Produkcija i snimanje Gladijatora 2 trebalo bi „početi jako brzo“. Scott trenutno radi na svojoj prvoj TV-seriji Raised by Wolves.

Originalni Gladijator došao je na velika platna 5. svibnja 2000. godine i postigao je nevjerojatan kritički uspjeh uz enormne brojke na box officeu – zaradio je preko 400 milijuna dolara i bio nominiran za 11 Oscara, osvojivši one za Najbolji film i Najboljeg glumca.

(Visited 145 times, 1 visits today)

Komentari