dora
8. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 13 minute Od 196 pristiglih pjesama stručni žiri je odabrao sljedećih 18, a kao zagrijavanje za komentiranje uživo na našoj Facebook stranici, naši Vedran Grizbaher, Eva Juraški, Patrik Horvat i Helena Kezerić podijelili su dojmove oko natjecateljskih pjesama.

nova glazba
4. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

Glazba

Seasplash postaje punoljetan ovog ljeta!

Vrijeme čitanja: < 1 minute

Da, da i da! To znači da Seasplash ide prema planu, programu i protokolu.

Seasplash festival možda je jedna od zadnjih slamki spasa festivalskoj publici ovo ljeto koje je više-manje pomelo javna okupljanja i događaje. Strahu nema mjesta (bar ne zasad) što se tiče Martinske kod Šibenika koja će biti domom 18. izdanju Seasplasha pomalo sarkastično nazvanog  Seasplash Corona Dance.

Sarkazam u sloganu ili ne, ipak ćemo plesati ovog ljeta i to od 16. do 19. srpnja kada na Martinsku dolazi većina najavljenih izvođača. Nažalost, zbog pandemije i nemogućnosti putovanja, ove godine ipak nećemo uživati u nastupima Asian Dub Foundationa, Pitch Blacka, ST!llnessa i Crazy Baldheada. Izvođači koji nisu u mogućnosti nastupati ove godine, pojavit će se u narednim izdanjima festivala.

Strani izvođači su u manje zavidnoj poziciji u zemljama koje se i dalje bore s prvim valom pandemije, pa se okrećemo svojima do neke bolje prilike. Seasplash i dalje pruža bogat i zanimljiv niz glazbenih gostiju, a tu su pozornice tik uz more, niz besplatnih radionica, kamp u hladu borove šume, dućan ploča i merchandisea, zabave na plaži i jedinstvena opuštena Seasplash atmosfera po kojoj je festival naširoko poznat.

Seasplash i dalje cijenu festivalskih ulaznica drži na najpovoljnijoj early bird cijeni‘Ranograbilice’ su u prodaji sve do 24. lipnja kada cijena festivalske ulaznice raste, a u prodaju će tada biti puštene i jednodnevne i grupne ulaznice.

Za više informacija skočite na službenu stranicu Seasplash festivala.

(Visited 74 times, 1 visits today)
Be social

Komentari