Glazba

Sebadoh premijerno u Tvornici!

Foto: facebook.com/ Tvornica Kulture
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: facebook.com/ Tvornica Kulture
Foto: facebook.com/ Tvornica Kulture

Sebadoh, legende američke nezavisne rock scene, dolaze  22. listopada u zagrebačku Tvornicu Kulture! Osnovani daleke 1986. u Massachusetssu od strane Erica Gaffneya i Lou Barlowa (Dinosaur Jr), Sebadoh su na neki način uz Pavement stvorili žanr koji će kasnije iznjedriti gomile nasljednika pod etiketom lo-fi indie rocka. Sa sada već 7 studijskih albuma iza sebe, uključujući i sjajan prošlogodišnji povratnički “Defend Yourselft” (njihov prvi studijski album nakon 14 godina), Sebadoh predstavljaju jedan od ključnih stupova američke nezavisne scene i band koji je uvijek na neki način djelovao iz sjene, utjecavši u procesu na cijeli niz bandova i glazbenika.

Nakon što je prošle godine s Dinosaur Jr do vrha nakrcao Veliki pogon Tvornice kulture, Lou Barlow se sada u isti prostor vraća sa Sebadoh te dovodi sa sobom još jednu instituciju alternativne rock glazbe.

Ulaznice u prodaju idu već u srijedu 9. srpnja po early bird cijeni od svega 70 kn. Ta cijena je aktualna do 16. kolovoza kada raste na 80 kn. Na dan koncerta iznositi će 100 kn. Ulaznice za koncert možete kupiti u Tvornici Kulture i preko entrio servisa.

Be social

Komentari