Glazba

Skunk Anansie vraćaju se u Dom sportova!

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Britanske rock ikone Skunk Anansie na velikoj su europskoj turneji „25 Live @ 25” u sklopu koje se vraćaju u Zagreb, a u Dom sportova u petak 13. svibnja donose najveće hitove iz cijele karijere.

Recenzije slavljeničku turneju nazivaju fantastičnom, a mediji za bend kažu da utjelovljuje moć rocka i dalje pokazuje ono najbolje od sebe u nastupima. Turneja je otvorena u Španjolskoj, a bend je na popis zemalja upisao Island, Portugal, Njemačku, Italiju, zemlje Beneluksa ili primjerice Francusku.

Skunk Anansie svira stadionske nastupe poput METAStadt Open Air u Beču, talijanski Rock In Roma, kao i kultni Brixton O2 Academy te bilježi dvostruki nastup na Glastonbury festivalu. O legendarnom statusu benda govori i činjenica da su mnogi koncerti unaprijed rasprodani, poput onih u UK-u, Poljskoj ili Švicarskoj. Bend je posebno za ovu turneju poradio na osvjetljenju i vizualnoj strani koncerta.

Nakon fantastičnog nastupa na Šalati u srpnju 2019., Skunk Anansie su uvrstili Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje „25 Live @ 25”, čime je jedini grad naše regije koji će dva puta ugostiti ovu live rock mašinu.

Povratak će obilježiti sve najvažnije pjesme iz repertoara, uključujući singlove poput Hedonism, Weak, I Can Dream, Twisted, Charlie Big Potato, Secretly, Because of You, Brazen (Weep), Charity, Tear The Place Up, Secretly, The Skank Heads, Yes It’s Fucking Political te posljednji singlovi What Do You Do For Love, This Means War. Bend je nedavno objavio i sjajne nove singlove Piggy i Can’t Take You Anywhere, kojima još jednom pokazuju kreativnu moć.

Kao predgrupa će im se pridružiti londonski alt rock dvojac Shelf Lives, koji za sebe kaže da vraćaju punk na repertoar kućnih tuluma, a opaki zvuk gitare i bas potpis su njihovog odvažnog zvuka.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 230 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati platiti 260 kuna.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online.

Be social

Komentari