Istaknuto
18.09.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba i ove srijede donosi sedam novih domaćih i regionalnih singlova između kojih možete glasanjem odabrati favorita i nešto stranih preporuka.

12.09.2019.

Vrijeme čitanja: 15 minute Veliki argentinski pripovjedač Jorge Bucay za Ziher je govorio o svojoj kući bez satova, knjizi koja mu je promijenila život, emocijama i životu s tehologijom, a ispričao nam je i priču.

Film

Snimat će se The Matrix 4, Keanu Reeves vraća se kao Neo

21.08.2019. Ziher.hrFoto: Facebook.com/TheMatrixMovies
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Jučer je diljem svijeta odjeknula vijest koju je filmski studio Warner Bros. mjesecima vješto skrivao. Snimat će se Matrix 4, a obožavatelji će ponovno gledati Keanu Reevesa i Carrie-Anne Moss u glavnim ulogama.

Neo i Trinity po četvrti put vratit će se na velika platna, a u redateljsku stolicu sjest će Lana Wachowski, odgovorna za prva tri filma.

Variety navodi kako su iz Warner Bros. studija poručili kako su iznimno sretni zbog toga što su uspjeli u naumu da se ponovno piše, režira i producira novo poglavlje Matrixa s Lanom na čelu.

U stvaranju filmske priče bit će uključen i bosanskohercegovački književnik i scenarist Aleksandar Hemon i David Mitchell, pisac romana Cloud Atlas. Podsjećamo, prema njegovoj knjizi, sada sestre Wachowski, snimile su film 2012. godine.

Prema informacijama iz Warnera, produkcija će početi sljedeće godine, a radnja filma još nije poznata. The Matrix je svoju priču počeo 1999. godine, a snimljena su još dva nastavka – The Matrix Reloaded (2003) i The Matrix Revolutions (2003).

(Visited 82 times, 1 visits today)

Komentari