Istaknuto
23.09.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Uz strane preporuke za slušanje, Nova glazba i ovog tjedna donosi devet novih domaćih i regionalnih glazbenih noviteta u borbi za singl tjedna.

14.09.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Koliko vam je dobar bio godišnji na skali od 1 do 'Ziherung od svibnja izlazi u rujnu'?

Film

Snimat će se The Matrix 4, Keanu Reeves vraća se kao Neo

21.08.2019. Ziher.hrFoto: Facebook.com/TheMatrixMovies
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Jučer je diljem svijeta odjeknula vijest koju je filmski studio Warner Bros. mjesecima vješto skrivao. Snimat će se Matrix 4, a obožavatelji će ponovno gledati Keanu Reevesa i Carrie-Anne Moss u glavnim ulogama.

Neo i Trinity po četvrti put vratit će se na velika platna, a u redateljsku stolicu sjest će Lana Wachowski, odgovorna za prva tri filma.

Variety navodi kako su iz Warner Bros. studija poručili kako su iznimno sretni zbog toga što su uspjeli u naumu da se ponovno piše, režira i producira novo poglavlje Matrixa s Lanom na čelu.

U stvaranju filmske priče bit će uključen i bosanskohercegovački književnik i scenarist Aleksandar Hemon i David Mitchell, pisac romana Cloud Atlas. Podsjećamo, prema njegovoj knjizi, sada sestre Wachowski, snimile su film 2012. godine.

Prema informacijama iz Warnera, produkcija će početi sljedeće godine, a radnja filma još nije poznata. The Matrix je svoju priču počeo 1999. godine, a snimljena su još dva nastavka – The Matrix Reloaded (2003) i The Matrix Revolutions (2003).

(Visited 176 times, 1 visits today)

Komentari