boris bućan
25. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 3 minute Boris Bućan, jedan od najvećih suvremenih hrvatskih slikara preminuo je 18. svibnja u 77. godini, a u nastavku donosimo pregled njegovih najpoznatijih djela.

tina turner
24. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nakon duge i teške bolesti u 83. godini napustila nas je kraljica rock n’ rolla Tina Turner.

Glazba

Soviet Soviet u Močvari otvaraju novu Good Vibrations sezonu

soviet soviet
Foto: facebook.com/sovietsovietband/photos
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Jedan od trenutno najznačajnijih europskih post punk bendova Soviet Soviet vraća se u Zagreb u sklopu nove sezone Good Vibrations programa.

U nedjelju, 7. listopada u Močvari poslušajte uživo kako zvuči odličan aktualan album “Endless”, kao i stvari s prethodnih izdanja ove talijanske trojke osnovane 2008. godine u Pesaru. Momci su već 2009. godine privukli publiku prvim singlovima, a status su zacementirali kvalitetnim albumima i energičnim live nastupima diljem Europe.

Topla preporuka svim fanovima bendova poput Wire, The Soft Moon, Holograms, Gang of Four, The Pop Group, The Sound, Girls Names, Eagulls, The Horrors, Joy Division, PIL, A Place To Bury Strangers, Bloc Party, Franz Ferdinand i Foals.

Kao predgrupa bili su predviđeni zagrebački Mr. Albino, no kako je njihov nastup na kraju otkazan, u zadnji tren su uskočile cure iz dua Playground Hustle  koje odlično spajaju mračnu elektroniku s eksperimentalnim repom. Producentica Ivona Eterović (Tonota) zaslužna je za instrumentalni dio, stvarajući ga kombinacijom sviranja akustične i električne gitare/basa i svih ostalih elemenata koji se nalaze u jednom glazbenom softveru, a Marija Magdalena Slović (Megi) zaslužna je za vokalni dio – od pisanja tekstova do njihove izvedbe, bilo repanjem ili pjevanjem.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 55 kuna, dok će na dan koncerta biti 70 kuna, a mogu se kupiti u Dirty Old Shopu.

(Visited 83 times, 1 visits today)
Be social

Komentari