Glazba

Stanislav Kovačić s glumcima donosi punk-cabaret na kazališne daske ZKM-a

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nakon što je u svibnju 2019. predstavio svoj album “Punk Cabaret”, svestrani umjetnik Stanislav Kovačić svoju glazbenu priču će predstaviti i u formi prave punk cabaret kazališne predstave – 20. siječnja 2020. godine, uživo u Zagrebačkom kazalištu mladih, poznatijem kao ZKM.

Redateljsku odgovornost preuzima Mario Kovač, a Stanislavu Kovačiću na pozornici će se pridružiti niz glumica i glumaca koji će u pratnji benda uživo predstaviti unikatan “Punk Cabaret” album. Podsjećamo, riječ je o studijskom izdanju koje na jednom mjestu okuplja deset žanrovski raznolikih pjesama koje je otpjevalo više od 30 priznatih hrvatskih i regionalnih glumaca i glazbenika, a kao vodeći singlovi do sada su predstavljene pjesme Ferma Dobre (otpjevali: Marijan Ban, Jelena Miholjević, Tara Thaller) i Je l’ se tebi sviđa (otpjevali: Rene Bitorajac, Jan Krešekeš, Judita Franković, Tomfa).

Album “Punk Cabaret” po svojoj objavi je ostvario pozitivne osvrte cijenjenih domaćih glazbenih kritičara. Ovo će biti iznimna prilika čuti kako “Punk Cabaret” zvuči uživo, i to u svom prirodnom cabaret okruženju, na kazališnim daskama uz niz izvrsnih gostujućih glumačkih i glazbenih imena te naravno – glavnog kreatora čitave priče, Stanislava Kovačića.

Ulaznice

Ulaznice za ovu kazališno-koncertnu priču bit će dostupne u prodaji od ovog petka, 10. siječnja, ekskluzivno u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), po cijeni od 80 kuna. Album “Punk Cabaret” dostupan je za slušanje putem digitalnih glazbenih platformi – Deezer & Google Play, dok je fizičko izdanje moguće pronaći u CD shopovima.

Be social

Komentari