Istaknuto
07.08.2020.

Vrijeme čitanja: 10 minute Donosimo vam listu nekih od najpoznatijih svjetskih književnika koji su se, izuzev što su za sobom ostavili književna djela koja ćemo još dugo pamtiti, suočavali sa svojim nemilosrdnim demonima.

06.08.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Limbo je igra bez priče, bez dijaloga i bez uputa na ekranu. Istovremeno, Limbo je jedna od najposebnijih igara svih vremena.

Film

Netflix objavio datum početka treće sezone serije „Stranger Things“

02.01.2019. Ziher.hrFoto: facebook.com/StrangerThingsTV
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

„Jedno ljeto može promijeniti sve“, piše na novom posteru kojim je Netflix ujedno i otkrio kada točno počinje nova sezona popularne SF serije Stranger Things.

Treća sezona serije počinje 4. srpnja 2019., na veliki američki državni praznik kojim se slavi donošenje Američke deklaracije o neovisnosti. Tako su si već samim datumom serija i streaming servis osigurali veliku gledanost.

Stranger Things 3 vraća se u jednakoj glumačkoj postavi, barem što se tiče glavnih likova: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp i Joe Keery reprizirat će svoje uloge.

Glumačkoj postavi pridružit će se i neki novi glumci (Maya Thurman-Hawke, Cary Elwes i Jake Busey), a već smo prije doznali imena svih osam epizoda koje su pred nama.

stranger things

Foto: facebook.com/StrangerThings

(Visited 264 times, 2 visits today)

Komentari