Istaknuto
22.01.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Sedam novih singlova iz glazbenih radionica spremno je za preslušavanje i borbu za pobjedu. Glasanje, kao i uvijek, traje do sljedeće srijede.

15.01.2020.

Vrijeme čitanja: 6 minute Iako se preminuli glazbenici već neko vrijeme oživljavaju hologramima za posebne prigode, naslućuje se jedan novi trend koji će uvelike utjecati na način na koji konzumiramo glazbu. Što o trendu hologramskih koncerata preminulih glazbenika misle članovi glazbene redakcije pročitajte u nastavku.

Film

Netflix objavio datum početka treće sezone serije „Stranger Things“

02.01.2019. Ziher.hrFoto: facebook.com/StrangerThingsTV
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

„Jedno ljeto može promijeniti sve“, piše na novom posteru kojim je Netflix ujedno i otkrio kada točno počinje nova sezona popularne SF serije Stranger Things.

Treća sezona serije počinje 4. srpnja 2019., na veliki američki državni praznik kojim se slavi donošenje Američke deklaracije o neovisnosti. Tako su si već samim datumom serija i streaming servis osigurali veliku gledanost.

Stranger Things 3 vraća se u jednakoj glumačkoj postavi, barem što se tiče glavnih likova: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp i Joe Keery reprizirat će svoje uloge.

Glumačkoj postavi pridružit će se i neki novi glumci (Maya Thurman-Hawke, Cary Elwes i Jake Busey), a već smo prije doznali imena svih osam epizoda koje su pred nama.

stranger things

Foto: facebook.com/StrangerThings

(Visited 225 times, 1 visits today)

Komentari