Istaknuto
20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Toliko je važno da zna da smo tu, da je čujemo i vidimo, da smo na njenoj strani, da uporno ponavljamo da žrtva nikada nije kriva i da ne postoji pravo vrijeme niti vremenski rok u kojem je trebalo prijaviti nasilje. Jedino pravo vrijeme je ono kada je žrtva spremna.

Glazba

Sve je spremno za drugi koncert The Nationala na Šalati

08.07.2018. Ziher.hrFoto: Žedno uho
Vrijeme čitanja: 2 minute

Nakon kultnih The Sonicsa u Vintage Industrial Baru, Yo La Tenga u velikoj dvorani Pogona Jedinstvo i Japandroidsa u Močvari, veliko finale zagrijavanja za peto izdanje SuperUho festivala na rasporedu je u utorak, 10. srpnja na Šalati uz The National i Elf Power. The National peti put dolaze u Zagreb s prošlogodišnjim albumom “Sleep Well Beast” koji im je donio i prvog Grammyja u karijeri. Omiljene Amerikance u Zagrebu nismo slušali čak pet godina, od izvrsnog koncerta na istome mjestu.

Matt Berninger te braća Devendorf i Dessner odsvirat će nam, osim pjesama Day I Die, Guilty Party, Carin at the Liquor Store, Nobody Else Will Be ThereThe System Only Dreams in Total Darkness s posljednjeg albuma, i dobro poznate hitove Fake Empire, Mr. November, Terrible Love, Vanderlyle Crybaby Geeks, Bloodbuzz Ohio, Sorrow, I Need My Girl, Graceless i brojne druge. Sa sobom dovode lo-fi psihodeličare Elf Power iz Athensa, Georgia, koji od 1994. grade svoj kultni status među indie rock publikom. Bit će to njihovo premijerno gostovanje u Hrvatskoj.  Vrata se otvaraju u 19:00, Elf Power nastupa u 19:45, a The National u 21:00.

Peto izdanje festivala SuperUho održat će se od 6. do 8. kolovoza u Primoštenu, u istom onom prekrasnom, intimnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica koji se nalazi u neposrednoj blizini jedne od najljepših plaža na Jadranu. U navedenom je prostoru smješten i idiličan kamp u potpunosti natkriven gustom borovom šumom. Dugogodišnja suradnja s telekomunikacijskom tvrtkom ISKON – generalnim sponzorom svih dosadašnjih izdanja SuperUho festivala  – nastavlja se i njegovim novim izdanjem. Na ovogodišnjem SuperUhu nastupit će: Ride, Turbonegro, !!!, John Maus, Trail Of Dead, Pallbearer, Algiers, No Age, Earthless, Blue Hawaii, Pick A Piper, Šumski, Nlv, Crvi, Porto Morto, Them Moose Rush, Tyger Lamb i Harvo Jay.

Ulaznice

Ulaznice za koncert The Nationala i Elf Powera po cijeni od 250 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i Rockmarku te putem njihovih web shopova. Festivalske ulaznice za SuperUho u prodaji su po cijeni od 290 kuna, a kamperske se mogu kupiti već za 150 kuna. Komplet koji omogućava posjetu svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji ukošta 440 kuna. Cijena festivalskih ulaznica na ulazu bit će 320 kuna, a cijene kamperskih ulaznica vrijede do kraja festivala.

(Visited 214 times, 1 visits today)

Komentari