Istaknuto
05.08.2021.

Vrijeme čitanja: 8 minute U mazohističkom mehanizmu koji spaja nadmoć, figuru, znoj i svijest o opipljivosti tijela jedino je važan osjećaj bliskosti koji vibrira između scene i publike materijalizirajući nestvarno.

05.08.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

Glazba

The Kills & Lovely Quinces na rock koncertu mjeseca u Zagrebu

18.08.2017. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Kolovoz u Zagrebu postaje iz godine u godinu sve jači koncertni mjesec. Ovog ljeta titulu najuzbudljivijeg rock nastupa definitivno odnosi gostovanje grupe The Kills u Tvornici kulture 19. kolovoza. Na njihovom prvom dolasku u Hrvatsku podršku će im pružiti Lovely Quinces.

Jedini samostalni koncert The Killsa na turneji ima pojačanje

Alison Mosshart i Jamie Hince u Zagreb dolaze u sklopu velike europske turneje na kojoj prevladavaju festivalski nastupi. Prije nekoliko dana nastupali su na glavnoj pozornici Szigeta, a u Zagreb dolaze na jedan od rijetkih samostalnih klupskih koncerata. Bend trenutno promovira čak dva izdanja – album “Ash & Ice” i EP “Echo Home – Non-Electric” kojim su obilježili 15 godina od objave prvijenca.

Killsima će se u Tvornici pridružiti naša Lovely Quinces koja je na budimpeštanskom Szigetu održala izuzetno zapažen nastup 11. kolovoza. Naša najcjenjenija kantautorica iza sebe ima nekoliko europskih i američkih turneja, nastupe s Robertom Plantom, Morcheebom, Tame Impalom, Thurstonom Mooreom i grupom Giant Sand, a trenutno priprema nastavak hvaljenog EP-a “Meet Me In Moscow”.

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 140 kn, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 160 kn. Službena prodajna mjesta: Dirty old shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13; Aquarius CD Shop, Varšavska 13; Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a te Eventimova prodajna mjesta i stranica www.eventim.hr.

(Visited 82 times, 1 visits today)

Komentari