Istaknuto
07.03.2021.

Vrijeme čitanja: 5 minute Posljednji Ziherung druge sezone donosi čak 34. recenzije albuma iz studenog i prosinca 2020. Čitamo se u trećoj sezoni!

03.03.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute Još jedna nova glazba pruža priliku za glasanje za singl tjedna a borba se vodi između osam novih singlova. Tu su i strane preporuke za slušanje.

Glazba

The Prodigy pripremaju dokumentarac u čast Keithu Flintu

12.02.2021. Ziher.hrFoto: happymag.tv
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Ikone britanske elektronske scene The Prodigy vraćaju se na velike ekrane!

Naime, uskoro izlazi dokumentarni film koji će pratiti uspon benda od njihovih početaka u Velikoj Britaniji pa sve do proboja na američku elektronsku scenu u 90-ima.

Film će režirati njihov dugogodišnji suradnik Paul Dugdale u suradnji sa preostalim članovima benda Maximom i Liamom Howlettom koji je ranije režirao njihov koncertni film iz 2011. „The Prodigy: World’s On Fire”. Dugdale je poznat i po suradnji s Rolling Stonesima, Paulom McCartneyem, Coldplayom i Samom Smithom.

Kao rollercoaster

Dugdale kaže kako će film biti divlji poput benda i na momente hladan, prepun dinamike, vizualnih efekata i uzbuđenja. Cilj je kod gledatelja izazvati efekt rollercoastera.

Još nije poznat datum izlaska filma, no to će bendu biti prvi projekt otkad je njihov dugogodišnji član Keith Flint počinio suicid u ožujku 2019.

Poznato je kako će iza filma stajati produkcijska kuća Pulse Films koja je producirala filmove poput Beyonceinog „Lemonade”, „Shut Up and Play the Hits” LCD Soundystema i „20,000 Days on Earth” Nicka Cavea.

(Visited 48 times, 2 visits today)

Komentari