Istaknuto
18.09.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba i ove srijede donosi sedam novih domaćih i regionalnih singlova između kojih možete glasanjem odabrati favorita i nešto stranih preporuka.

12.09.2019.

Vrijeme čitanja: 15 minute Veliki argentinski pripovjedač Jorge Bucay za Ziher je govorio o svojoj kući bez satova, knjizi koja mu je promijenila život, emocijama i životu s tehologijom, a ispričao nam je i priču.

Glazba

Them Moose Rush donose buku u Vintage Industrial bar

29.11.2018. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Uz stare numere i one s recentnog albuma “Don’t Pick You Noise”, Them Moose Rush predvođen sv. Nikolom u četvrtak 6. prosinca u Vintage Industrial baru predstavit će svojoj publici nove materijale koji se još do sada nisu mogli nigdje čuti, a očekuju se na novom albumu.

Iza njih su 2 studijska albuma, dva EP-a, puno kreativnog vizualnog rada i naravno hrpetina odličnih kritika, domaćih, ali i inozemnih te nastupi po hrvatskim klubovima, tri nastupa na INmusicu te na raznim festivalima i klubovima po Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj i Italiji, a uskoro se planiraju i turnejski otisnuti put Europe.

Bjelovarska beskompromisna prog noise pop rock trojka Them Moose Rush uspješno spaja retro i moderno. U vrlo kratkom vremenu eksplozivni noiseri postali su miljenik kritike i publike, a posebno su poznati po svojim furioznim nastupima. S dva albuma “To Future Miss Sunshine” i “Don’t Pick Your Noise” i 2 EP-a “Three π One” i “Three π Two” opravdano zauzimaju svoje mjesto među najvećim nadama regionalne glazbe.

Vrata kluba otvaraju se u 20:00 sati, a predviđeno vrijeme početka koncerta je u 22:00 sata. Karte po cijeni od 30 kuna u pretprodaji možete kupiti u Dirty Old Shopu i na šanku Vintage Industrial bara. Na dan koncerta cijena karte bit će 45 kuna.

(Visited 90 times, 1 visits today)

Komentari