Istaknuto
20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Toliko je važno da zna da smo tu, da je čujemo i vidimo, da smo na njenoj strani, da uporno ponavljamo da žrtva nikada nije kriva i da ne postoji pravo vrijeme niti vremenski rok u kojem je trebalo prijaviti nasilje. Jedino pravo vrijeme je ono kada je žrtva spremna.

13.01.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

Film

Tilda Swinton pridružila se Bradu Pittu i Natalie Portman na novom projektu Wesa Andersona

21.11.2018. Ziher.hrFoto: facebook.com/TildaSwintonpage
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Ove je godine Wes Anderson objavio svoj drugi stop-motion animirani film Isle of Dogs. Klasični Anderson, rekli bi mnogi, s glumačkom postavom koja, s malim izmjenama, iz filma u film ostaje ista. Tilda Swinton i u Isle of Dogs posudila je svoj glas, a za sljedeću suradnju nje i Andersona poznata glumica naći će se u glazbenoj ulozi.

Collider javlja kako se Swinton pridružila Andersonu na njegovom novom projektu, a to je, za sada, neimenovani francuski mjuzikl smješten nakon 2. svjetskog rata. Produkcija kreće za par mjeseci u Francuskoj, a datum izlaska prema IMDB je 2020. godina. Swinton će se tako pridružiti glumačkoj postavi koju trenutno čine Brad Pitt, Natalie Portman i Lea Seydoux.

Swinton je, osim što je posudila glas za Isle of Dogs, glumila i u drugim Andersonovim filmovima: Hotelu Grand Budapest i Moonrise Kingdom. Natalie Portman također je već surađivala s Andersonom i to u filmu The Darjeeling Limited i kratkom filmu Hotel Chevalier, dok je Seydoux glumila u Hotelu Grad Budapest.

Brad Pitt glumio je u reklami za japanski SoftBank, koju je režirao Anderson, a reklama je bila inspirirana komedijom Monsieur Hulot’s Holiday Jacquesa Tatija iz 1953. te je snimana u francuskom obalnom gradiću. Čini se kako bi upravo to mogla biti inspiracija i za ovaj novi projekt, ali te detalje očekujemo saznati uskoro.

(Visited 193 times, 1 visits today)

Komentari