Istaknuto
07.08.2020.

Vrijeme čitanja: 10 minute Donosimo vam listu nekih od najpoznatijih svjetskih književnika koji su se, izuzev što su za sobom ostavili književna djela koja ćemo još dugo pamtiti, suočavali sa svojim nemilosrdnim demonima.

06.08.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Limbo je igra bez priče, bez dijaloga i bez uputa na ekranu. Istovremeno, Limbo je jedna od najposebnijih igara svih vremena.

Film

Tilda Swinton pridružila se Bradu Pittu i Natalie Portman na novom projektu Wesa Andersona

21.11.2018. Ziher.hrFoto: facebook.com/TildaSwintonpage
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Ove je godine Wes Anderson objavio svoj drugi stop-motion animirani film Isle of Dogs. Klasični Anderson, rekli bi mnogi, s glumačkom postavom koja, s malim izmjenama, iz filma u film ostaje ista. Tilda Swinton i u Isle of Dogs posudila je svoj glas, a za sljedeću suradnju nje i Andersona poznata glumica naći će se u glazbenoj ulozi.

Collider javlja kako se Swinton pridružila Andersonu na njegovom novom projektu, a to je, za sada, neimenovani francuski mjuzikl smješten nakon 2. svjetskog rata. Produkcija kreće za par mjeseci u Francuskoj, a datum izlaska prema IMDB je 2020. godina. Swinton će se tako pridružiti glumačkoj postavi koju trenutno čine Brad Pitt, Natalie Portman i Lea Seydoux.

Swinton je, osim što je posudila glas za Isle of Dogs, glumila i u drugim Andersonovim filmovima: Hotelu Grand Budapest i Moonrise Kingdom. Natalie Portman također je već surađivala s Andersonom i to u filmu The Darjeeling Limited i kratkom filmu Hotel Chevalier, dok je Seydoux glumila u Hotelu Grad Budapest.

Brad Pitt glumio je u reklami za japanski SoftBank, koju je režirao Anderson, a reklama je bila inspirirana komedijom Monsieur Hulot’s Holiday Jacquesa Tatija iz 1953. te je snimana u francuskom obalnom gradiću. Čini se kako bi upravo to mogla biti inspiracija i za ovaj novi projekt, ali te detalje očekujemo saznati uskoro.

(Visited 191 times, 1 visits today)

Komentari