boris bućan
25. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 3 minute Boris Bućan, jedan od najvećih suvremenih hrvatskih slikara preminuo je 18. svibnja u 77. godini, a u nastavku donosimo pregled njegovih najpoznatijih djela.

tina turner
24. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nakon duge i teške bolesti u 83. godini napustila nas je kraljica rock n’ rolla Tina Turner.

Glazba

Tom Odell dolazi u Tvornicu kulture

tom odell
Foto: facebook.com/TomOdellmusic
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Engleski kantautor Tom Odell, dobitnik prestižne nagrade BRITs’ Critics’ Choice Award, održat će koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, u nedjelju, 10. veljače 2019. godine.

Odell iza sebe ima dva albuma, a 26. listopada trebao bi izaći i treći “Jubilee Road” koji bi predstavljao na turneji, koja bi obuhvatila i poznato zagrebačko mjesto. Prvi singl za nadolazeći album već je objavljen i zove se If You Wanna Love Somebody.

Utjecaji mladog engleskog pjevača i tekstopisca sežu od Eltona Johna, Davida Bowieja, Jeffa Buckleyja, Boba Dylana pa sve do Toma Waitsa i Brucea Springsteena. Proboj na scenu doživio je indie pop/folk albumom “Long Way Down” iz 2013. godine, a na njemu se nalazi i pjesma po kojoj ga većina slušatelja i danas poznaje – Another Love.

Ovo će mu biti premijerni nastup u Hrvatskoj. Ulaznice će se u prodaji naći od 6. rujna po cijeni od 130 kuna, a ta će cijena trajati do 30. rujna, kada cijena raste na 150 kuna. Do 9. veljače bit će moguće kupiti karte po toj cijeni, a na dan koncerta cijena ulaznice će biti 180 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius CD Shop te sva prodajna mjesta Eventima i online.

Koncert organizira Los Angeles Agency.

(Visited 288 times, 1 visits today)
Be social

Komentari