Glazba

Tuborg Open Fair: U Pogon Jedinstvo dolaze Friction, Petar Dundov, ABOP i Frenkie

Foto: facebook.com / Tuborg Open Fair
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com / Tuborg Open Fair
Foto: facebook.com / Tuborg Open Fair

Glazbena platforma Tuborg Open Fair za kraj godine pripremila je klupski spektakl 12. prosinca uzagrebačkom Pogonu Jedinstvo. U goste s nominacijom za najboljeg drum’n’bass DJ-a dolazi Friction praćen MC Linguisticsom, uz njega nastupa i Petar Dundov u live izdanju, reper Frenkie, ABOP koji izvode elektronsku glazbu uživo, te najistaknutiji zagrebački klupski program Chew The Fat! CRO uz pratnju Remi iz Elementala.

Friction je jedan od najcjenjenijih drum’n’bass DJ-a i producenata na svijetu, ujedno poznat po tehničkoj preciznosti koju će u Zagrebu pokazati na 4 playera.  Vlasnik Drum & Bass Arena Awards 2011., Friction je u utrci za nagradu za najboljeg drum’n’bass DJ-a i ove godine. Suosnivač je sada već kultne etikete Shogun Audio, koja ove godine slavi velikih 10 godina postojanja, te je prema glasovima za Drum & Bass Arena Awards nominirana za najbolju drum’n’bass etiketu.

Foto: facebook.com/Friction
Foto: facebook.com/Friction

Frictionovi setovi premošćuju razliku između dubljih, soulful, ali i bass zvukova, čime je zaradio horde sljedbenika i zbog čega neprestano nastupa po cijelom svijetu. Kada ne nastupa, vodi jednu od najboljih emisija na BBC Radio 1 posvećenu drum’n’bass zvuku. Uz MC Linguisticsa Friction dolazi u pogon Jedinstvo pokazati surovu energiju drum’n’bassa koja će se naći i na skorašnjem debitantskom albumu.

Jedan od glavnih gostiju večeri bit će i Petar Dundov, svjetski priznati techno mag i ikona domaće glazbene scene, koji u svojim setovima vješto širi poimanje techna i razvija specifičan zvuk. Nakon duže pauze s izvođenjem live seta na domaćem terenu Dundov će pokazati zašto je jedan od najodvažnijih i najoriginalnijih producenata koji inspiriraju svojom glazbom koja ruši granice, miče tijelo i uvlači se u um.

Uz ovaj sjajni dvojac gostuju i tuzlanski reper Frenkie, ABOP koji izvode elektronsku glazbu na instrumentima uživo, te najistaknutiji zagrebački klupski program Chew The Fat! CRO uz Remi iz Elementala za mikrofonom.

Ulaznice za ranoranioce su rasprodane. Do 30. studenog ulaznice su u prodaji po 60 kuna, a nakon toga 80 kuna. Na dan događaja ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 90 kuna. Ulaznice možete kupiti u sustavu Entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria.

Be social

Komentari