živa
26. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 5 minute Prije nastupa u zagrebačkoj Tvornici koji će se održati u petak, 29. rujna, drugog u glavnom gradu otkako se transformirala iz punkerice u multimedijsku personu iz svijeta slavonske elektronike, prvi puta razgovaramo za Ziher o projektu ili umjetničkom aliasu ŽIVA.

4. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Rujan je mjesec u kojem nas čekaju mnogi povratci – od drugog dijela „Časne“ do petog dijela serijala „Poslije svega“ pa sve do nevjerojatnog desetog dijela „Slagalice strave“ uz tek pokoji originalni film.

Istaknuto

U samo dva dana ostvaren cilj crowdfunding kampanje za Herbie!

Vrijeme čitanja: 2 minute

U ponedjeljak 21.ožujka je pokrenuta crowdfunding kampanja na platformi Kickstarter za proizvod Herbie što je inovativna ideja mladog poduzetnika Luke Soldo iz Slavonije. U samo dva dana prikupljeno je 100% predviđenih sredstava te je ostvaren glavni cilj crowdfunding kampanje. Kampanja je prije svega bila usmjerena prema prikupljanju sredstava za daljnji razvoj proizvoda i promotivne aktivnosti branda. Luka i njegov tim su se za ovu kampanju pripremali više od godinu dana te u sklopu Kickstarter kampanje predstavljaju svoje proizvode po promotivnim cijenama.

Proizvodi koje zainteresirani kupci mogu kupiti su paketići Classic, Real Thing, Magic Forest, Tea of Freedom i Mystery pack dostupni su isključivo preko Kickstartera i to po 1+1 gratis ponudi.

Crowfunding kampanja traje još 2 mjeseca te pozivamo sve da se dodatno informiraju o proizvodu Herbie te mogućnostima sudjelovanja na crowdfunding kampanji na Kickstarteru. Više informacija možete pronaći na sljedećim linkovima:

https://www.kickstarter.com/projects/herbieblend/herbie-the-mindfulness-tea-that-will-set-you-free?ref=nav_search&result=project&term=herbie%20

https://www.beherbie.com/

Luka je 22-godišnji student iz Slavonije koji se uspješno oslobodio ovisnosti o nikotinu uz pomoć vlastoručno kreiranih biljnih mješavina. S ciljem širenja svijesti o posljedicama nikotinske ovisnosti, uz pomoć obitelji i prijatelja osnovao je tvrtku Herbie, s linijom proizvoda koja nudi alternativni način uživanja u bilju.

Herbie proizvodi su mješavine ručno biranog i usitnjenog bilja: divizme, kamilice, nevena, lavande, kadulje, klinčića, mente, maline, kupine, medvjetke, ljekovitog matičnjaka i hmelja. Proces izrade  odvija se potpuno ručno u Podolju, a Luka i njegova obitelj posebnu pažnju posvećuje skladištenju i pakiranju biljaka.

Rezultat tog procesa su potpuno prirodne mješavine koje ne sadrže nikotin, pesticide ni druge štetne aditive. Preporučeno je njihovo korištenje u obliku čaja, pri čemu svojim učinkom pročišćuju pluća, umiruju organizam, jačaju imunitet te pomažu smanjenju nikotinske ovisnosti.

Herbie je proglašen najboljom poduzetničkom idejom za 2021. godinu u Hrvatskoj u sklopu projekta CROWN. U projektu je sudjelovalo ukupno 300 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore. Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije, a zajednički su ga organizirali Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA, Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis i INTERA Tehnološki Park.

Be social

Komentari