Istaknuto
07.08.2020.

Vrijeme čitanja: 10 minute Donosimo vam listu nekih od najpoznatijih svjetskih književnika koji su se, izuzev što su za sobom ostavili književna djela koja ćemo još dugo pamtiti, suočavali sa svojim nemilosrdnim demonima.

06.08.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Limbo je igra bez priče, bez dijaloga i bez uputa na ekranu. Istovremeno, Limbo je jedna od najposebnijih igara svih vremena.

Knjige

U zagrebačkom Art parku postavljena klupa za čitanje

29.06.2018. Ziher.hrFoto: Fraktura
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Na posebno pozicioniranu i označenu klupu u popularnom Art parku svaki se tjedan postavlja nova Frakturina knjiga i tako svi posjetitelji parka imaju priliku u hladu uživati u vrhunskoj literaturi. Fraktura je pripremila raznolik izbor sjajnih knjiga kao stvorenih za čitanje na otvorenom, od uzbudljivih krimića i trilera preko popularnih publicističkih naslova do proze i poezije nekih od najzanimljivijih domaćih autora.

Među knjigama koje će vas dočekati na klupi naći će se hit-roman Lisica Dubravke Ugrešić, zbirka priča Pizzerija Kamikaze jednog od najpopularnijih izraelskih književnika današnjice Etgara Kereta, nastavak serijala Millennium iz pera Davida Lagercrantza, poezija Marka Pogačara

Prva knjiga osvanula je u parku već s njegovim otvorenjem u svibnju, a svakog ponedjeljka do rujanskog zatvaranja parka na klupi će svakog posjetitelja čekati novi vrijedan naslov.

(Visited 180 times, 1 visits today)

Komentari