Nagrade

Vodimo vas na koncert psych-rock kvarteta Wand i grupe Nikki Louder u Klubu

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Wand, psych-rock kvartet iz Los Angelesa, koji se prije godinu dana predstavio odličnim albumom “Ganglion Reef” za Ty Segall​ovu etiketu God? (s njim odradili i turneju) nedavno izdaje novi album ”Golem”. Objavljen je 17. ožujka putem “In the Red Records” diskografske kuće, a prvi singl s albuma nosi naziv Self Hypnosis in 3 Days. Uskoro ćemo ga imati priliku čuti uživo, jer će ovi žestoki psihodeličari održati nastup u  zagrebačkom Klubu 3. lipnja. Uz njih će, kao podrška, svoj set odsvirati i Nikki Louder, kaotični slovenski noise rock trio iz okoline Kamnika.

“Svirajući jučer na “Levitation” partyju u hotelu Vegas, Wand je napravio ogromni korak prema globalnoj dominaciji i to sa najboljim komadima njihovog novog albuma “Golem”, odvodeći pritom malobrojnu popodnevnu publiku na putovanje uzdižuće i spuštajuće gitarske buke i progresivnog pop sludge-a. Vokal/gitarist Cory Hanson bacao se pozornicom kao da mu je svaka nota izazivala grč cijeloga tijela. Kada bi zadržavao bend notu, nagnuo bi se toliko unazad da bi tijelom napravio antigravitacijski polukrug. Psihodelično, lako pamtljivo i potpuno moćno, “Wand” zvuči kao nitko do sada. Njihove pjesme ruše sve scenske i žanrovske barijere, te privlače frikove, punkere, ljubitelje popa i metalce zajedno. Preuzimanje svijeta je počelo.” Jon Haduserk, Consequence of Sound

“Možda je pod utjecajem Ty Segalla i drugih projekata frontmena Coryja Hansona, poput W-H-I-T-E ili Meatbodiesa, Wand uspio sažeti sve prethodno rečene sintagme u odličan album koji se razotkriva ispod motiva Golema” Luka Šipetić, Kultivator

Ulaznice u pretprodaji iznose 40kn, dok će na dan koncerta iznositi 55kn. Potražite ih na službenim prodajnim mjestima, odnosno u Tvornici kulture, Aquarius CD shopu, Dirty Old Shopu ili u sustavima Entrio.hr. Koncert zajedničkim snagama organiziraju YEM​ i Kultni Kultivator​.

Također, za ovaj smo nastup spremili 2×2 karte, a sve što trebate je ispod članka u komentaru ostaviti vaše ime i prezime. Sretne dobitnike izvlačimo dan prije koncerta.

Be social

Komentari