Istaknuto
20.11.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Stiže nova runda domaćih i regionalnih glazbenih noviteta za koje možete glasati te nekoliko stranih preporuka za slušanje.

09.11.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Fraktura, kao i svake godine, donosi zanimljive naslove od kojih se mnogi nađu na našim policama.

Film

White Rabbit pokrenuo online seriju o custom kulturi u Hrvatskoj

13.05.2019. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Online serija o jedinstvenim ljudima i njihovim pričama upravo je puštena – radi se o serijalu koji prati različite ljude, fokusira se na njihove projekte, životni stil i strast. U prvoj epizodi gost je Tvrtko Kapuđija aka Cuckoo Garage. Epizoda je snimana u njegovim radionama u okolici Zagreba, a publici otkriva što znači biti custom proizvođač motora u Hrvatskoj i zašto je dobro nositi kacigu dok se igra tenis. Iza cijelog projekta stoji White Rabbit, platforma koja u javnost izlazi na mala vrata, polako, ali sigurno.

White Rabbit je platforma temeljena na Kustom Kulture pokretu koji se naslanja prvenstveno na ’50-e i ’60-e godine prošlog stoljeća. Inspirirani su motociklizmom, autobilizmom, ali isto tako i glazbom, umjetnošću i stilom života tog perioda. Njihov cilj je predstaviti svijet custom kulture promicanjem pojedinaca, projekata i događaja u Hrvatskoj i regiji, a i istovremeno okupiti zajednicu s ciljem pokretanja novih ideja i inicijativa. Više o svemu pronađite na njihovim društvenim mrežama.

(Visited 166 times, 1 visits today)

Komentari