Istaknuto
28.10.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Od ukupno dvanaest novih singlova, za sedam domaćih i regionalnih možete glasati, a preostalih pet stranih poslušajte neobavezno.

21.10.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Ziherung i 23 albuma u lipnju kao predah od pandemije

Glazba

Začarana Močvara: Miki Solus slavi 10 godina falšanja

13.10.2020. Ziher.hrFoto: Močvara
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Ovog četvrtka, 15.10. na pozornicu Začarane Močvare dolaze Miki Solus i Džungla Tonaliteta. Mikija ne treba posebno predstavljati, a pridružuju mu se Bas Kitoubojica na basu i Gospodin Koala na bubnjevima.

Simboličan nastup

Ovaj nastup je za Mikija poseban jer je prije deset godina ovaj zagrebački šansonijer/reper/jazzer imao prvi nastup na pozornici upravo u Močvari na natjecanju „Močvara traži zvijezdu”, a isto tako je nastupio i na prvom izdanju Začarane Močvare 2012. godine.

Kroz cijelo desetljeće Miki Solus objavio je tri studijska albuma i na koncertima širio svoje evanđelje o mrtvim kravama, hipsterima, palačinkama, suncobranima, lubenicama i ostalim pizdarijama. Ovom prilikom, nakon 10 godina, vraća se na mjesto zločina uz pratnju fenomenalnog benda Džungla tonaliteta (Bas Kitoubojica na basu i Gospodin Koala na bubnjevima). Na repertoaru će se naći mnoge stare poluuspješnice, ali i novi kvazihitovi.

Ulaznice:

Cijena ulaznice je 40 kuna, dok će na dan koncerta cijena ulaznice biti 50 kuna. Vrata se otvaraju od 20 sati, a koncert će početi u 21 sat.

(Visited 13 times, 2 visits today)

Komentari