Istaknuto
08.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Puštamo novih deset domaćih i regionalnih singlova u borbu za naklonost slušatelja, a među stranim preporukama ima nekoliko zanimljivosti.

06.07.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute U svijetu suvremenih skladatelja nema puno živućih legenda, a do prvog srpanjskog ponedjeljka jedna od njih bio je Ennio Morricone – tata najvećih kompozicija spaghetti westerna.

Glazba

Ziher playlista: Može od sutra?

07.02.2020. Patricija TurkaljFoto: Xandtor / Unsplash
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Sutra. Dan konačne promjene i dan kada je moguće učiniti sve. Od pospremanja stana, početka učenja za ispit i obavljanja zadataka na poslu pa do konačnog odlaska u teretanu i prelaska na dugo željenu zdravu prehranu.

Ipak, u trenutku kada sutra postane danas i nešto doista treba i poduzeti, dolazi do neočekivane želje za gledanjem neke serije ili filma, spavanjem, prelistavanjem novina ili surfanje internetom. I tako opet kreće začarani krug “od sutra”.

Unatoč izreci koja kaže kako sve što se može napraviti danas, ne treba ostavljati za sutra, mnogi čine upravo to pa tako čekaju do zadnjeg trenutka kako bi počeli rješavati svoje obaveze ili učinili nešto korisno za sebe. Odgađanje ili prokrastinacija je češća u ovim zimskim danima kada je broj obaveza na vrhuncu i pritisak je veći nego ikada prije. Jednostavnije je nakratko odgoditi sve i prepustiti se zoni komfora.

Fenomen sutrašnjeg dana, u kojem će sve postati lakše i bolje, poslužio je kao inspiracija brojim glazbenicima čiji vam rad donosimo u današnjoj playlisti.

(Visited 179 times, 1 visits today)

Komentari