Istaknuto
16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

23.08.2022.

Vrijeme čitanja: 8 minute Čudnovata obitelj gotičara, obitelj Addams, već desetljećima golica maštu publike sa svojim neobičnostima. Provjerite s nama sve njihove verzije.

Glazba

Ziher playlista: Putovanje doma za Božić

24.12.2019. Patricija TurkaljFoto: Roberto Nickson / Unsplash
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Iako je posljednjih mjesec dana već sve u znaku Božićnih blagdana, za mnoge Božić i pravo božićno raspoloženje počinju tek povratkom kući.

Konačno je došlo vrijeme praznika i mnogi se pakiraju i vraćaju svojim domovima i obiteljima. Vrijeme je za obiteljska okupljanja i druženje s prijateljima koje niste dugo vidjeli, vrijeme je za finu maminu hranu, bila to purica s mlincima ili bakalar, za francusku salatu, kuhano vino i puno puno kolača.

Ostavite obaveze sa strane i zaboravite nakratko posao, faks i školu. Ugodno se smjestite, upalite omiljeni božićni film ili uzmite knjigu i uzmite taj pladanj s kolačima i keksima te uživajte u toplini doma. Bez obzira na to volite li više provoditi Božić u društvu obitelji, prijatelja ili sami, dom je mjesto gdje se osjećate udobno i sigurno te stvarno rijetko što može konkurirati blagdanskoj idili doma. Super ugodna kućna atmosfera će vam sigurno pomoći napuniti baterije za iduću godinu.

A kako bi vam bilo lakše prevaliti kilometre koji vas dijele od zasluženog odmora i beskonačnog uživanja, pripremili smo listu s pjesmama koje tematiziraju upravo – putovanje doma za Božić. Jer kako i sam Perry Como kaže – “For the holidays you can’t beat home sweet home”.

(Visited 192 times, 1 visits today)

Komentari