Glazba

Nova glazbeno-likovna suradnja u KSET-u

Foto: Facebook/Artcoustic
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Spoj glazbe i likovne umjetnosti nastavlja se u nadolazećem Artcousticu, u kojem je Sethstat predstavnik glazbenog, a Tea Jurišić likovnog dijela. Događaj će se tradicionalno odviti u KSET-u 14. siječnja u 20 sati. Iako ne voli kategorizaciju, Sethstat je najstariji nu-jazz sastav iz Makedonije koji od 1990. godine stvara kombinacije modernog punk jazza motiviranog tradicionalnom glazbom. Aranžmani su mješavina funk ritma, bas linija, kvalitetnih brass sekcija s klavijaturama i synthom, a s lakoćom se brebacuju iz žanra u žanr i izlaze van uobičajene strukture.

Tea Jurišić studentica je diplomske godine Grafike na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, bavi se slikarstvom, crtežom, fotografijom koja se pretvara u ilustraciju, a češće u strip. Na početku diplomske godine sudjelovala je na umjetničkoj rezidenciji GLo’Aer u Belgiji. Imala je desetak skupnih izložbi, od kojih se ističe “Who Art You” na Milano Expo, Italija.

Karte po pretprodajnoj cijeni u iznosu od 35 kn možete kupiti u KSET-u dok će cijena karte na dan koncerta iznositi 45 kn. Za studente cijena karte na ulazu iznosi 25 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Be social

Komentari