Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Nagrade

Vodimo vas na Novu godinu uz Blackout Lounge & Juicy: #5Boroughs (NYC) New Yearz 2016

29.12.2015. Ziher.hrFoto: Press

Blackout Lounge, najdugovječniji i najbolji klupski hip hop i R&B program u Zagrebu se nakon duge stanke vraća u grad još jači i bolji u klub Super Super (tvornica Katran), te susreće mladi Juicy program na proslavi nove godine 31. prosinca 2015. godine.

Pod tematikom 5 Boroughs (The Bronx, Brooklyn, Queens, Staten Island & Manhattan) vječitom hip hop inspiracijom i birthplaceom hip hop kulture gdje vam ove dvije ekipe u novogodišnjoj noći serviraju the best of hip hop, R&B stare i noveaa mjuze te svih ostalih srodnih žanrova uz ugodnu atmosferu i posebno uređen i osmišljen prostor za tu večer. U kartu su osim nezaboravnog partyja uključeni i piće dobrodošlice, šampanjac u ponoć i finger food.

Foto: Press

Foto: Press

Ako volite hip hop, za vas ne postoji bolje mjesto za provesti najluđu noć u godini, jer na gramofonima vas dočekuju prekaljeni jahači vinila DJ Phat Phillie i DJ Chill, majstori zanata sa stažom od nekoliko desetljeća i tisućama uspješnih partya, jer tko može odraditi bolje ovakav tulum od njih dvojice. Na mikrofonu će vas dočekati jedan jedini heavyweight hrvatski hip hop General Woo koji za pasom ima 8 albuma, a koji će vas provesti kroz ovu nezaboravnu večer na mikrofonu, zajedno sa našim šašavim i karizmatskim domaćinom i vođom kluba Rofellosom.

Mase generacija su odrasle upravo na Blackout partyima još od 1995. godine u klubu radija 1, te od 1997. godine u Aquariusu, gdje su napravili masu nezaboravnih partya na kojima su gostovali: O.C., Das Efx, Masta Ace, Raekwon The Chef, Inspektah Deck, Naughty By Nature, Dilated Peoples, Pete Rock, Dj Premier, Method Man & Redman, De La Soul, Kurtis Blow i mnogi drugi, a od jeseni 2015. godine su se skrasili u novom zagrebačkom klubu Super Super odakle će nastaviti svoj supersuper uspješan niz.

Cijena upada je od 26.12. do 31.12. – 100 kuna, a na ulazu – 120 kuna. Pretprodaja: Smart Shop, Tkalčićeva 12 (U dvorištu) ili putem sustava Entrio.

Ako se osjećate sretnim, za naše čitatelje pripremili smo 2 x 2 upad, a sve što trebate napraviti je lajkati naš Facebook profil i ispod objave ovog članka na našem Ziher fejsu ostaviti vaše ime i prezime. Također, objavu trebate podijeliti na vašem profilu i pripaziti da je post javan kako bi vas mogli pronaći.  Sretne dobitnike izvlačimo već sutra.

(Visited 110 times, 1 visits today)

Komentari