Istaknuto
11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

08.10.2017.

Zadnja tri mjeseca 2017. godine očekuje nas veliki broj raznolikih glazbenih sadržaja, od premijernog koncerta kultnog islandskog sastava Sigur Ros u Domu sportova do novih sezona popularnih programa kao što su MIMO, ZEZ, Good Vibrations, Začarana Močvara i drugi.

Nagrade

Vodimo vas na Novu godinu uz Blackout Lounge & Juicy: #5Boroughs (NYC) New Yearz 2016

29.12.2015. Ziher.hrFoto: Press

Blackout Lounge, najdugovječniji i najbolji klupski hip hop i R&B program u Zagrebu se nakon duge stanke vraća u grad još jači i bolji u klub Super Super (tvornica Katran), te susreće mladi Juicy program na proslavi nove godine 31. prosinca 2015. godine.

Pod tematikom 5 Boroughs (The Bronx, Brooklyn, Queens, Staten Island & Manhattan) vječitom hip hop inspiracijom i birthplaceom hip hop kulture gdje vam ove dvije ekipe u novogodišnjoj noći serviraju the best of hip hop, R&B stare i noveaa mjuze te svih ostalih srodnih žanrova uz ugodnu atmosferu i posebno uređen i osmišljen prostor za tu večer. U kartu su osim nezaboravnog partyja uključeni i piće dobrodošlice, šampanjac u ponoć i finger food.

Foto: Press

Foto: Press

Ako volite hip hop, za vas ne postoji bolje mjesto za provesti najluđu noć u godini, jer na gramofonima vas dočekuju prekaljeni jahači vinila DJ Phat Phillie i DJ Chill, majstori zanata sa stažom od nekoliko desetljeća i tisućama uspješnih partya, jer tko može odraditi bolje ovakav tulum od njih dvojice. Na mikrofonu će vas dočekati jedan jedini heavyweight hrvatski hip hop General Woo koji za pasom ima 8 albuma, a koji će vas provesti kroz ovu nezaboravnu večer na mikrofonu, zajedno sa našim šašavim i karizmatskim domaćinom i vođom kluba Rofellosom.

Mase generacija su odrasle upravo na Blackout partyima još od 1995. godine u klubu radija 1, te od 1997. godine u Aquariusu, gdje su napravili masu nezaboravnih partya na kojima su gostovali: O.C., Das Efx, Masta Ace, Raekwon The Chef, Inspektah Deck, Naughty By Nature, Dilated Peoples, Pete Rock, Dj Premier, Method Man & Redman, De La Soul, Kurtis Blow i mnogi drugi, a od jeseni 2015. godine su se skrasili u novom zagrebačkom klubu Super Super odakle će nastaviti svoj supersuper uspješan niz.

Cijena upada je od 26.12. do 31.12. – 100 kuna, a na ulazu – 120 kuna. Pretprodaja: Smart Shop, Tkalčićeva 12 (U dvorištu) ili putem sustava Entrio.

Ako se osjećate sretnim, za naše čitatelje pripremili smo 2 x 2 upad, a sve što trebate napraviti je lajkati naš Facebook profil i ispod objave ovog članka na našem Ziher fejsu ostaviti vaše ime i prezime. Također, objavu trebate podijeliti na vašem profilu i pripaziti da je post javan kako bi vas mogli pronaći.  Sretne dobitnike izvlačimo već sutra.

Komentari