novo u kinu
29. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 2 minute Povratak Poa, pande koja ne oprašta kung-fu te nova suradnja Godzille i Konga, vječitih rivala koji su u stvarnom životu dobri kolege, obilježit će ovaj filmski mjesec.

22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

Glazba

Nezaboravni rock spektakl The Show Must Go On u Boćarskom domu

Foto: FB Event
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U godini i mjesecu u kada obilježavamo dvadeset i pet godina od smrti jednog od najvećih glazbenika svih vremena, Freddieja Mercuryja, frontmena rock grupe The Queen, održat će se u petak, 18. studenoga u zagrebačkom Boćarskom domu rock spektakl ‘The Show Must Go On’. Grupa ‘The Bohemians’ nastupiti će uz dvadeset i pet članski simfonijski orkestar iz Poljske pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka.

The Bohemians čine Rob Comber (vokal, klavir, akustična gitara), Christopher Gregory (gitara), Wayne Bourne (bubnjevi) i Kevin Goodwin (bas gitara). Okupili su se prije dvadest godina i željeli dokazati svijetu da su jedna od najdinamičnijih i najboljih tribute grupa, a to im je i uspjelo. Do sada se mogu pohvaliti nastupima u Velikoj Britaniji, Europi te drugim zemljama; nastupima na festivalima, stadionima, kao i u koncertnim dvoranama.

Ulaznice možete nabaviti preko sustava Eventim po cijeni od 180/190 kuna, dok će na dan koncerta koštati 200/210 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Kloto (Masarykova 14), Purgatory (Ozaljska 46), Rockmark (Berislavićeva 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A) i ON PAROLE.

Be social

Komentari