novo u kinu
29. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 2 minute Povratak Poa, pande koja ne oprašta kung-fu te nova suradnja Godzille i Konga, vječitih rivala koji su u stvarnom životu dobri kolege, obilježit će ovaj filmski mjesec.

22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

Nagrade

Nagradnjača: Žen i Seven Mouldy Figs u Tvornici kulture

Foto: Tvornica Kulture
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Tvornica Kulture
Foto: Tvornica Kulture

Sjajni Žen i Seven Mouldy Figs dolaze u Tvornicu kulture u subotu, 12. travnja.

ŽEN                                                              

Audio-vizualni sastav Žen osnovan je 2009. u Zagrebu, a njihov album “I onda je sve počelo” je etiketiran kao kraut-post-math-dreamy-synth-psy-indie rock te se smatra jednim od najboljih prošlogodišnjih glazbenih izdanja. Nakon uspješne europske turneje “Poseban slučaj 2013” u kojem su nastupali od Slovenije do Švedske i službene promocije albuma prvijenca u KSET-u krajem prošle godine, bend nam konačno stiže u Mali pogon Tvornice Kulture.

Facebook | Bandcamp

SEVEN MOULDY FIGS

Seven Mouldy Figs (7MF) je alt-rock bend osnovan u Zagrebu u lipnju 2012. godine. Bend je kroz postojanje promjenio postavu nekoliko puta, a trenutno se sastoji od četiri članice – Jordi (gitara), N. (bubanj), Laura M. (bass gitara) i Lucija (vokal i gitara).
U siječnju 2013. godine snimili su svoj prvi demo EP imena “Anger Studies”, a početkom 2014. i drugi, pod imenom “Anger Management” koje će nam i predstaviti 12. travnja.

Twitter | YouTube

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20kn, dok će na dan koncerta cijena  iznositi 30kn.

Ziher vam dijeli 2×1 upad! Sve što treba je brzo napisati ime i prezime u komentar ipratiti našu facebook stranicu, gdje ćemo objaviti  imena dobitnika!

Be social

Komentari