Nagrade

Nagradnjača: Žen i Seine u Tvornici Kulture

Foto: Tvornica Kulture
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Tvornica Kulture
Foto: Tvornica Kulture

Žen i Seine, praćeni zagrebačkom producenticom Giom, nastupit će u Tvornici kulture u utorak, 7. listopada, s početkom u 21 sat. Začinite početak tjedna odličnim koncertom u Tvornici. Ako ste ljubitelji sanjivog kraut-indieja i volite projekcije vizuala na koncertima, a zanima vas i romantično-nježna agresivnost Seinea, možete biti i jedni od sretnika kojima dijelimo upad.

ŽEN                                                              

Audio-vizualni sastav Žen osnovan je 2009. u Zagrebu, a njihov album “I onda je sve počelo”je etiketiran kao kraut-post-math-dreamy-synth-psy-indie rock te se smatra jednim od najboljih prošlogodišnjih glazbenih izdanja. Nakon uspješne europske turneje “Poseban slučaj 2013” u kojem su nastupali od Slovenije do Švedske i službene promocije albuma prvijenca u KSET-u krajem prošle godine.

SEINE

Seine je nastao u srednjoškolskim danima kao kantautorski odraz Ivana Ščapeca. Nakon nekoliko demo snimaka, romantičnom jedincu pridružuje se Tena Rak, koja na sebe preuzima pjevanje back-vokala, sviranje harmonike i udaraljka. Negdje 2009. godine Seine zapravo počinje djelovati u današnjoj formaciji. Početkom godine 2011. izbacuju svoj prvi album naziva „2007-2009“, kao presjek radova u tih nekoliko godina. Od tada su odradili nekolicinu koncerata u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji, a 2013. Seinov Valcer za kraj pojavljuje se na prvoj kompilaciji regionalog ”Bistroa na rubu šume”.

Ako želite osvojiti upad za koncert u utorak, sve što trebate je ispod ovog članka ostaviti komentar sa svojim imenom i prezimenom. Ziher dijeli 2×1 upad za Tvornicu. Imena sretnih dobitnika objavljujemo u ponedjeljak na našoj facebook stranici. Za one koji ne osvoje ulaznice, karte se mogu kupiti po cijeni od 20 kn u pretprodaji i 30 kn na dan koncerta.

Be social

Komentari