novo u kinu
29. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 2 minute Povratak Poa, pande koja ne oprašta kung-fu te nova suradnja Godzille i Konga, vječitih rivala koji su u stvarnom životu dobri kolege, obilježit će ovaj filmski mjesec.

22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

Glazba

Novi album Kandžije “Folder s Golim ženama”

Foto: Kandžija
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Kandžija
Foto: Kandžija


Besplatno skinite novi Kandžijin album “Folder s Golim ženama” od 13. svibnja na web stranici www.zlatnezbice.com!

Nakon nedavno izdane prve internacionalne suradnje Dvojezične ploče s Bvanom, Kandžija izdaje album sa svojim bendom, sada već mitskog imena – Gole žene.

Kako bi konačno razbili mit Kandžija i Gole žene snimili su 10 pjesama od čega je 9 starih i jedna nova.  Album se zove “Folder s Golim ženama” i od 13.5. moći ćete ga skinuti besplatno na web stranici www.zlatnezbice.com.

Uz besplatni download albuma snimili su i nekoliko teaser videa koji će izlaziti svaki utorak. Prvi je video Duge kandže i možete ga pogledati na službenom Youtube kanalu Kandžije Osjekanovića.

Sve je snimano u Osijeku u Planu B pod produkcijom mladog i talentiratnog multiinstrumentalista i producenta Egolessa, čije se stvari puštaju i na poznatoj radio postaji BBC Radio 1, a već je s prvim EP-om stekao priznanje izvan granica Hrvatske.

Kako Kandžija i njegov šesteročlani bend ženskog roda kažu: “Gole žene su najbolje žene, najbolji sviratelji instrumenata, a Toxara-najbolji reper i ima da osvojimo i San Remo, a i gitarijadu u Babinoj Gredi.”

Dodatni linkovi:

Free download: http://www.zlatnezbice.com/

 Kandžija Youtube: https://www.youtube.com/user/kandzijatv

Kandžija Twitter: http://www.twitter.com/rimokatolik

Kandžija Facebook: http://www.facebook.com/rimokatolik

Be social

Komentari