Glazba

Billy Corgan najavio novi solo album, ali i novi studijski materijal The Smashing Pumpkinsa

Foto: Michael Campanella/Redferns
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Frontman The Smashing Pumpkinsa Billy Corgan najavljuje svoj novi solo album pod nazivom “Cotillions” koji bi trebao svjetlo dana ugledati 22. studenog pod njegovim punim imenom, William Patrick Corgan. Nastavak na prošli album “Ogilala” nazvao je ‘istinskim djelom ljubavi’ i u objavi na Instagramu obratio se svojim fanovima govoreći:

„Postoji razlog zašto vam vjerujem, svima koji me podržavaju iz dana u dan, a razlog je da tim putem odlučujem da li se moj trud isplati ili ne. Živimo u drugačijem svijetu, u svijetu gdje umjetnik može direktno pričati s vama, bez filtera masovnih medija koji oblikuju vaše mišljenje prije nego što ste imali priliku odlučiti da li vam ova glazba poručuje nešto. Ovaj album je od srca.“

 

View this post on Instagram

 

HUGE ANNOUNCEMENT this Friday WPC album info, SP sessions vol 2-3 info, tour info, Powerrr info…just info

A post shared by WilliamPatrickCorgan (@williampcorgan) on

Vijesti tu ne staju. U istoj objavi, Corgan je najavio novi album The Smashing Pumpkinsa za koji govori da će biti izdan uskoro. Ponovno okupljanje ovog alternativnog rock benda s Jimmyjem Chamberlinom i Jamesom Ihom te njihov najnoviji album “Shiny And Oh So Bright Vol. 1” izašao je 2018. godine.

Corgan uskoro kreće i na solo turneju, na kojoj će izvoditi pjesme The Smashing Pumpkinsa, Zwana, kao i svoje solo uratke. Za sada su objavljeni datumi samo u Americi pa se možemo samo nadati da će u budućnosti biti objavljena i europska turneja.

Be social

Komentari