Istaknuto
03.01.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Listopad slijedi uskoro, pa će studeni i prosinac biti spojeni. Jeste li spazili koliko je death metal jak u 2021. godini? Jeste li bili na polnoćki? Gdje ste partijali do 2 za novu godinu?

29.12.2021.

Vrijeme čitanja: 5 minute Društveno-povijesne okolnosti pokazuju da supkulture nisu naišle na odobravanje okoline, no mješavina istih danas kroji trendove.

Glazba

Zagrebačka heavy rock četvorka Animal Drive nastupit će kao predgrupa Whitesnakeu

13.06.2019. Ziher.hrFoto: Facebook.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Animal Drive je 2012. u Zagrebu oformio pjevač i kompozitor Dino Jelusić. Dino je skladatelj, multiinstrumentalist, diplomirani glazbeni pedagog s nevjerojatnih 20 godina glazbene karijere iza sebe i suradnjama s velikim svjetskim glazbenicima, pobjednik desetak međunarodnih pjevačkih natjecanja te glazbenik koji paralelno radi na pet albuma koji izlaze u tijeku 2019.

U Animal Driveu pridružili su mu se gitarist Keller, basist Rokinđa i bubnjar Zvone, a zajedno stvaraju glazbu pod utjecajem bendova kao što su Dream Theater, Skid Row i, naravno, Whitesnake. Grupa je potpisala za label Frontier Records te 2018. objavila izuzetno zapaženi debi “Bite!” koji je bio promoviran diljem Europe na nizu koncerata i festivala. U travnju ove godine objavili su EP “Back to the Roots”.

Animal Drive će nastupiti kao predgrupa Whitesnakeu na velikom koncertu na stadionu Šalata. Rock divovi u Zagreb stižu na izuzetan open-air nastup na omiljenom gradskom koncertnom prostoru i donose najveće hitove poput Here I Go Again, Is This Love, Still Of The Night, Give Me All Your Love, Crying In The Rain i Slow An’ Easy, dopunjene singlovima s aktualnog albuma “Flesh & Blood”.

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 240 kn, dok će na sam dan koncerta iznositi 260 kuna i vrijede za cijeli prostor za publiku. Kupci koji ulaznice plaćaju MasterCard® ili Maestro® karticama na svim prodajnim mjestima Eventima ostvaruju popust od 10%. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr.

(Visited 751 times, 8 visits today)

Komentari