Istaknuto
20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Toliko je važno da zna da smo tu, da je čujemo i vidimo, da smo na njenoj strani, da uporno ponavljamo da žrtva nikada nije kriva i da ne postoji pravo vrijeme niti vremenski rok u kojem je trebalo prijaviti nasilje. Jedino pravo vrijeme je ono kada je žrtva spremna.

Glazba

Nova glazba: Elephant Stalker, Animal Drive, Pale Origins i drugi

15.05.2019. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Pobjednički singl prošlog tjedna je Raft karlovačkog benda Tight Grips.

Ovaj tjedan snage će odmjeriti Elephant Stalker, Animal Drive, Pale Origins, Gordana Marković, Urban & 4, Boris Štok, Tihomir POP Asanović & Prijatelji feat. Sabrina Hebiri i Saša Lozar.

Od strane glazbe preporučujemo Band Of Skulls, Dope Lemon, girl in red, RHYE i George Ergemlidze.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća glazba

 

Strana glazba – preporuka za slušanje

Band Of Skulls – Love Is All You Love

Pjesma Love Is All You Love dolazi s istoimenog novog albuma engleskog sastava Band Of Skulls.

Dope Lemon – Hey You

Angus Stone, australski glazbenik također je poznat pod pseudonimom Dope Lemon, a ovog se tjedna na listi noviteta našao svojom pjesmom Hey You.

girl in red – dead girl in the pool.

Mlada norveška pjevačica Marie Ulven nastupa pod imenom girl in red, a njen novi singl dead girl in the pool. nećete moći prestati slušati.

RHYE – Needed

Kanadski pjevač Mike Milosh ponovno oduševljava svojim glazbenim projektom Rhye. Singl Needed nalazi se na novom, tek izašlom albumu “Spirit”.

George Ergemlidze – Somewhere Here

Volim kad pregled noviteta mogu završiti retro synthwaveom. George Ergemlidze dolazi iz Gruzije, a ja se od vas opraštam njegovom instrumentalnom synth rapsodijom Somewhere Here.

Novu glazbu ovaj je tjedan birala Helena Kezerić.

(Visited 4.138 times, 1 visits today)

Komentari