Glazba

Pozornica na Jarunu dočekuje velikana: Beck novo ime 15. INmusica!

Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nakon prošlotjedne bombe i prvog headlinera (Deftones), INmusic nastavlja objavljivati velika imena koja krajem lipnja dolaze na jarunsku pozornicu.

Novo ime 15. INmusica je Beck!

Američki glazbenih s 30-godišnjom karijerom prvi će puta nastupiti u Hrvatskoj na INmusic festivalu, a u Zagreb dolazi na krilima najnovijeg albuma “Hyperspace” (objavljenog krajem studenog). Tijekom karijere Beck je eksperimentirao stilovima i žanrovima, a iza njega je 14 studijskih albuma. Na posljednjem, kojeg ćemo imati prilike čuti i u Zagrebu, surađivao je s brojnim ‘A list’ imenima, kao što su Pharrell Williams, Paul Epworth i Chris Martin.

Već na početku karijere dao je naslutiti da glazba koju misli stvarati neće biti nimalo konvencionalna. Oči svjetske javnosti usmjerio je na sebe singlom Loser (koja otvara njegov treći album “Mellow Gold” iz 1994.), a uslijedili su The New Pollution, Asshole, Sexx Laws, E-Pro, Girl, Lost Cause, Devils Haircut, Where It’s At…

15. INmusic festival održat će se na Jarunu od 22. do 24. lipnja 2020. Trodnevne festivalske ulaznice dostupne su putem službenog festivalskog webshopa.


Do sad najavljena imena:

Deftones

Beck

Be social

Komentari