Film

Kreće treća sezona serije “Crno-bijeli svijet”

crno bijeli svijet
Foto: facebook.com/cbsHRT
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u ponedjeljak, 7. siječnja u  21 sat kreće s emitiranjem nove, treće sezone dramsko – humoristične serije Crno-bijeli svijet. Uz HTV1, serija će se istovremeno emitirati i na HTV3, prilagođena za osobe oštećena vida (u audio-deskripciji – AD).

Dvanaest novih epizoda redatelja i scenarista Gorana Kulenovića te koscenarista Igora Mirkovića, koju za HRT proizvodi neovisna produkcijska tvrtka Inter film, u prethodne dvije sezone stekla je naklonost gledatelja i dobru kritičku recepciju. Rado gledana i izvan granica Hrvatske, serija je osvojila nekoliko nagrada.

Radnja treće sezone prati zbivanja tijekom 1983. i 1984. godine, a u 12 novih epizoda ponovno ćemo se družiti s dobro poznatim junacima – Kipom, Žungulom, Žacom, Ksenijom, Dominikom, Jagodom, Jurom, Unom, Marinom, Dunjom, te upoznati neke nove.

crno bijeli svijet
Foto: facebook.com/cbsHRT

Junaci serije naći će se na Zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu, izboru za Miss Jugoslavije, senzacionalnoj Mimarinoj izložbi u Vili Zagorje, ali i na satovima aerobika, kolinju, regrutaciji, zagrebačkom moru – tada još neuređenom Jarunu, na vojnoj vježbi, Hreliću, računalnom tečaju, kao i na nekim kultnim zagrebačkim mjestima.

Privredna kriza sve je prisutnija, a naši će junaci biti primorani promijeniti posao, okušati se u privatnom biznisu, neki će biti stavljeni „na led“ u poduzeću, neki će se hrabro i pomalo nepromišljeno uhvatiti ukoštac s novim tehnologijama. Treća sezona donijet će i nove ljubavi, prosidbe, prekide, kao i povratak nekih starih prijatelja.

Be social

Komentari