nova glazba
28. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Glazba

Darko Rundek i Ekipa rasprodali koncert u Vintageu, dodan je novi datum

Vrijeme čitanja: < 1 minute

Ovog Božića u Vintage Industrial baru publika će uživati u dvostrukoj poslastici u punom kontekstu. Koncert Darka Rundeka i Ekipe, koji je zakazan za četvrtak 19. prosinca, rasprodao se u kratkom roku a upiti ‘kako to’ dolaze sa svih strana.

Rundek, Ekipa i organizatori odlučili su publici pokloniti još jedan koncert u srijedu 18. prosinca.

Broj ulaznica i za ovaj dan je limitiran zato svima savjetujemo da požure po svoje ulaznice. Najbolji božićni poklon ne mora čekati bor i Badnjak, on se može već pokloniti uz Rundeka u intimnijem klupskom ozračju.

Neponovljivi Darko Rundek i njegova Ekipa već su stvorili svoj autentični zvuk. Nakon što su turnejom “ApoCalypso Now” po velikim dvoranama diljem regije pokazali kako zvuči njihova reinterpretacija kultnog albuma koji je tako slavio 20 godina, a finale je bilo ispred 7000 fanova u Domu Sportova.

Iznimna grupa glazbenika premijerno stiže u Vintage Industrial i donosi svoj karijerni presjek pjesama koje svi znaju. U Ekipi je Rundek okupio mlade i već dobro provjerene sviračke snage Anu Kovačić, Silvija Bočića, Miru Manojlovića, Roka Crnića i Igora Pavlicu.

(Visited 138 times, 1 visits today)
Be social

Komentari