Glazba

Njemački Disco Don dolazi u Garden Brewery – vrijeme je za ples uz Gerda Jansona

Foto: Freilauf / The Garden Brewery, Facebook.com
Vrijeme čitanja: 2 minute

U sklopu organizacije programa Freilauf može se s ponosom najaviti ponovno gostovanje Gerd Jansona u Zagrebu. Poznat kao omiljeni DJ house & disco nota, cinika i neokrunjenog disco Dona Njemačke.

DJ za DJ ekipu ovaj naziv krasi Gerda Jansona već nekoliko godina, a za takvu vrstu opisa je najzaslužnija njegova velika strast za kopanjem i traganjem po nepreglednom moru prvenstveno underground house & disco produkcije. Otuda i uživa veliko poštovanje čak i najokorjelijih muzičkih kritičara i cinika, koliko kao osoba tako i kao DJ, koji ni jednu stvar u svom setu ne pušta tek tako, niti svoju publiku podcjenjuje prolaznim, konfekcijskim hitovima.

Za gužvu na plesnom podiju pobrinut će se Gerd Janson koji na Freilaufu gostuje četvrti put, a ako ga do sada niste imali prilike čuti i rasplesati se na jednom od njegovih svježih, dinamičnih i raznolikih setova, popravni slijedi u ponedjeljak, 7. listopada (dan nakon je praznik u Hrvatskoj) pod vedrim nebom u dvorištu The Garden Brewery-ja. Podršku mu pružaju Tipura iz Stuttgarta, LukadeLux i domaćin Pepi.

Pored vođenja renomirane etikete Running Back te rezidencije u frankfurtskom klubu Robert-Johnson Gerd je i pasionirani selektor uglednih muzičkih kompilacija, te muzički kritičar koji svoje recenzije redovno objavljuje u časopisima za svjetski clubbing – Groove i Spex.

Fanovima vrijedi napomenuti činjenicu da je Gerd redovni suradnik i predavač na renomiranoj Red Bull Music Academy gdje svoje veliko znanje iz povijesti underground house & disco produkcije nesebično dijeli sa svim zainteresiranim ljubiteljima muzike. RBMA već 20 godina putuje svijetom u želji da mladim glazbenicima osigura svježu dozu kreativne inspiracije.

Gerd Janson (Running Back) / Tipura (Kitjen) / LukadeLux (Masters Club) / Pepi Jogarde (Freilauf)

Ulaznice potražite u Entrio sustavu, po cijeni od 50 kuna u pretprodaji. Predblagdansko zagrijavanje kreće već od 18 sati, a u slučaju kiše organizacija se pobrinula za tende i drveni pod te će kako kažu “naboj ljudi zagrijat će više nego dovoljno.”

Be social

Komentari