Istaknuto
21.07.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

13.07.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Koliko god da je zavladala i mala glazbena suša, Mjesečna doza popa našla je odabrana osvježenja za vaše uzavrele uši. Fjaka može početi.

Glazba

Ove godine na koncertu Balaševića u Zagrebu – sjedimo!

18.11.2018. Ziher.hrFoto: Monika Bračević/Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Jelena Beba Balašević, kći legendarnog Đorđa Balaševića, na svom je Facebook profilu upravo potvrdila tradicionalno gostovanje velikog glazbenika u Zagrebu.

Svake godine Balašević se vraća pred vjernu zagrebačku publiku krajem godine. Iako to ove godine neće biti, kao što je prije dvije godine obećao, na Štefanje, ‘panonski mornar’ održat će svoj koncert u prosincu.

Rezervirajte 11. prosinca i spremite se za stajanje pred Lisinskim kako bi nabavili svoju ulaznicu – to stajanje vrijedi truda jer ove godine na koncertu ćete – sjediti.

Dok čekamo više informacijama o cijenama ulaznica koje u prodaju stižu 20. studenog, provjerite kako nam je bilo prije dvije godine u zagrebačkoj Areni, ako vam je uopće potreban dodatni razlog za odlazak na Đoletov koncert.

(Visited 537 times, 1 visits today)

Komentari