navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Glazba

Drito iz Tvornice u petom izdanju ovaj vikend u Tvornici kulture

drito
Foto: Martina Trbuščić/Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Drito iz Tvornice u svom petom izdanju ne štedi na lineupu pa će tako Tvornicu u dva dana pohoditi najveća regionalna imena iz područja rapa i trapa.

Neslužbeni naziv festivala je i Rap Oscars jer se publici u Tvornici svi žele dokazati kao najbolji izvođač regije.

Petak, 24. siječnja, rezerviran je za ljubitelje tvrđeg đira pa taj dan nastupaju Tram 11, Stoka & Nered, Edo Maajka, Bad Copy, Smoke Mardeljano, Grše i 30zona.

U subotu 25. siječnja na pozornicu Tvornice dolaze Vojko V, High5, Buntai, Bekfleš, Mimi Mercedez, Klinac i z++ kao kombinacija trap lordova i novih nada regionalne scene.

Za prvi dan ostalo je vrlo malo ulaznica, dok je subota rasprodana. U pretprodaji dnevne ulaznice koštaju 80 kn, dok će na dan biti 100 kuna.

Satnicu za oba dana pogledaj ovdje –> Satnica: Drito iz Tvornice 

(Visited 259 times, 1 visits today)
Be social

Komentari