Istaknuto
09.07.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Kakav je ovo bezobrazni priljev vanserijski dobre glazbe unutar mjesec dana? Travanj je prošao već znamo kako, ali glazba koja je izašla unutar tih mjesec dana je statistički na samom kraju Gaussa.

08.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Puštamo novih deset domaćih i regionalnih singlova u borbu za naklonost slušatelja, a među stranim preporukama ima nekoliko zanimljivosti.

Glazba

Nipplepeople ovaj vikend napadaju riječki Pogon kulture

19.10.2018. Ziher.hrFoto: press INCOGNITO AGENCY
Vrijeme čitanja: 2 minute

U subotu, 20. listopada, electro-pop duo Nipplepeople dolaze u riječki Pogon kulture. Nakon što su prošle godine dva dana ispunili klub Život u „gradu koji teče“, sada se maskirani duo vraća na puno veću pozornicu.

Nipplepeople slobodno mogu 2017. i 2018. godinu proglasiti svojom, ponajviše zbog fantastične obrade Frke davnog hita Zdenke Kovačićek koja je postala jedna od najuspješnijih pjesama sezone. Pomoću nje, našli su puteve do radijskih etera, onih mainstream i alternativnih, ali i do nastupa u brojnim klubovima i na festivalima diljem regije.

U vrijeme kad zdravi pop s ovih prostora zapravo oskudjeva kvalitetnim pjesmama Nipplepeople su uspjeli nevjerojatnom lakoćom iskočiti daleko iznad svih.

Jedan od popratnih efekata Frke je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih Sutra i Broj, preko Bolji i Ne volim te pa do sjajnog Balkan Expressa i naposljetku #1 pjesme 2017. godine. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nisu napravili niti jedan krivi korak.

Sada je došlo za još jedan ozbiljan pomak naprijed. Bend će ovu subotu u Pogonu kulture nastaviti dominaciju i u 2018. godini. Vrata kluba otvaraju se u 22 sata, a početak koncerta zakazan je za 23 sata.

[Nipplepeople] Foto: Niko Goga / Ziher.hr

Koncert se događa u organizaciji Incognito Agency.

Ulaznice za koncert su u prodaji u Dallas Music Shopu Rijeka (Splitska 2a) i preko Entrio sustava po 70 kuna, a ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta one će koštati 80 kuna.

Zbog velike popularnosti grupe i ograničenog kapaciteta kluba požurite s kupnjom ulaznice.

Službeni after party je u klubu Život.

Facebook event možete pronaći na sljedećem linku.

(Visited 105 times, 1 visits today)

Komentari