Glazba

Nipplepeople ovaj vikend napadaju riječki Pogon kulture

nipplepeople
Foto: press INCOGNITO AGENCY
Vrijeme čitanja: 2 minute

U subotu, 20. listopada, electro-pop duo Nipplepeople dolaze u riječki Pogon kulture. Nakon što su prošle godine dva dana ispunili klub Život u „gradu koji teče“, sada se maskirani duo vraća na puno veću pozornicu.

Nipplepeople slobodno mogu 2017. i 2018. godinu proglasiti svojom, ponajviše zbog fantastične obrade Frke davnog hita Zdenke Kovačićek koja je postala jedna od najuspješnijih pjesama sezone. Pomoću nje, našli su puteve do radijskih etera, onih mainstream i alternativnih, ali i do nastupa u brojnim klubovima i na festivalima diljem regije.

U vrijeme kad zdravi pop s ovih prostora zapravo oskudjeva kvalitetnim pjesmama Nipplepeople su uspjeli nevjerojatnom lakoćom iskočiti daleko iznad svih.

Jedan od popratnih efekata Frke je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih Sutra i Broj, preko Bolji i Ne volim te pa do sjajnog Balkan Expressa i naposljetku #1 pjesme 2017. godine. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nisu napravili niti jedan krivi korak.

Sada je došlo za još jedan ozbiljan pomak naprijed. Bend će ovu subotu u Pogonu kulture nastaviti dominaciju i u 2018. godini. Vrata kluba otvaraju se u 22 sata, a početak koncerta zakazan je za 23 sata.

[Nipplepeople] Foto: Niko Goga / Ziher.hr

Koncert se događa u organizaciji Incognito Agency.

Ulaznice za koncert su u prodaji u Dallas Music Shopu Rijeka (Splitska 2a) i preko Entrio sustava po 70 kuna, a ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta one će koštati 80 kuna.

Zbog velike popularnosti grupe i ograničenog kapaciteta kluba požurite s kupnjom ulaznice.

Službeni after party je u klubu Život.

Facebook event možete pronaći na sljedećem linku.

Be social

Komentari