Istaknuto
09.10.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba ove srijede nanizala je deset singlova koji kreću u borbu za naklonost slušatelja. Nešto ih je manje nego predsjedničkih kandidata i imate tjedan dana za glasanje.

08.10.2019.

Vrijeme čitanja: 5 minute Budući da je srpanj bio nešto manje zastupljen albumima kvantitativno, shvatio sam da bi ovdje bilo u redu recenzirati neke albume koji su mi promaknuli iz prošlih mjeseci.

Glazba

Enrique Iglesias s najvećim hitovima karijere ponovno u Zagrebu

04.03.2019. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Tri godine nakon nastupa u zagrebačkoj Areni, španjolski zavodnik Enrique Iglesias ponovno se vraća na mjesto zločina gdje će izvesti presjek karijere.

Ne samo da će milenijalke nego i njihove majke poludjeti za latino pjevačem koji se vraća tisućama hrvatskih obožavateljica i obožavatelja na svojoj ‘best of’ turneji jednostavna naziva “All The Hits Live” koja će uključivati uspješnice poput Hero, Bailamos, Rhythm DivineSi Tu Te Vas ili Love To See You Cry.

Ako ste propustili prethodni rasprodani nastup iz 2016. godine, podsjetit ćemo vas kako je bilo, a one koji će tek po prvi puta pohoditi šou latino lovera, evo par uhvaćenih trenutaka živopisnog nastupa:

Evo i što je imao prošli put reći o karijeri, kao i o hrvatskoj publici:

Enrique će ponovno zakoračiti na pozornicu zagrebačke Arene 1. prosinca 2019. godine, a ulaznice će biti kategorizirane na sljedeći način:

Fan pit : 559 HRK
Parter: 359 HRK
Tribina dolje: 489 /399/ 359 HRK
Tribina gore : 289/ 249 HRK

Ulaznice će biti u prodaji od 7. ožujka 2019. putem sustava Eventim, dok će najvjerniji fanovi moći kupiti iste već od 5. ožujka od 10 sati ujutro na stranicama www.enriqueiglesias.com i www.btickets.com. Njihove će ulaznice biti dostupne do početka službbene prodaje. Treba spomenuti i poseban popust od 60 kuna za prvih 1000 kupaca posebne prodaje.

(Visited 123 times, 1 visits today)

Komentari