Istaknuto
18.09.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba i ove srijede donosi sedam novih domaćih i regionalnih singlova između kojih možete glasanjem odabrati favorita i nešto stranih preporuka.

12.09.2019.

Vrijeme čitanja: 15 minute Veliki argentinski pripovjedač Jorge Bucay za Ziher je govorio o svojoj kući bez satova, knjizi koja mu je promijenila život, emocijama i životu s tehologijom, a ispričao nam je i priču.

Film

Ewan McGregor vraća se ulozi Obi-Wana, Disney planira seriju

16.08.2019. Ziher.hrfacebook.com/movieswwwf
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Poznati škotski glumac Ewan McGregor ponovno bi se mogao naći u ulozi Jedija, prenosi Indie Wire.

Glumac je trenutno u pregovorima s Disneyjem koji planira na svojoj nadolazećoj streaming platformi pokrenuti seriju usko vezanu uz Star Wars svemir.

Četrdesetosmogodišnji McGregor posljednji se put kao Obi-Wan Kenobi u nekom SW filmu pojavio prije 14 godina u Osveti Sitha, a sveukupno je glumio u tri filma sage te u Sila se budi (2015) gdje je posudio glas u offscreen cameo ulozi.

Disney+ i LucasFilm trenutno rade na produkciji Star Wars serije The Mandalorian o lovcu na ucjene inspirirane likom Boba Fetta iz originalne trilogije.

S obzirom na to da Disney+ počinje s radom u studenom ove godine, vjerojatno je kako će se pregovori s McGregorom do onda završiti, a snimanje serije moglo bi početi.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Komentari