Istaknuto
12.02.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Nova Nova glazba donosi sedam isto tako novih singlova za koje možete glasati sljedećih tjedan dana, a preporučili smo i nekoliko stranih noviteta.

10.02.2020.

Vrijeme čitanja: 11 minute „Late is the hour in which this conjurer chooses to appear!“ - prosiktao bi na mene vjerojatno Grima Wormtongue kada bi mogao vidjeti da albume od studenog i prosinca izbacujem krajem siječnja.

Film

Ewan McGregor vraća se ulozi Obi-Wana, Disney planira seriju

16.08.2019. Ziher.hrfacebook.com/movieswwwf
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Poznati škotski glumac Ewan McGregor ponovno bi se mogao naći u ulozi Jedija, prenosi Indie Wire.

Glumac je trenutno u pregovorima s Disneyjem koji planira na svojoj nadolazećoj streaming platformi pokrenuti seriju usko vezanu uz Star Wars svemir.

Četrdesetosmogodišnji McGregor posljednji se put kao Obi-Wan Kenobi u nekom SW filmu pojavio prije 14 godina u Osveti Sitha, a sveukupno je glumio u tri filma sage te u Sila se budi (2015) gdje je posudio glas u offscreen cameo ulozi.

Disney+ i LucasFilm trenutno rade na produkciji Star Wars serije The Mandalorian o lovcu na ucjene inspirirane likom Boba Fetta iz originalne trilogije.

S obzirom na to da Disney+ počinje s radom u studenom ove godine, vjerojatno je kako će se pregovori s McGregorom do onda završiti, a snimanje serije moglo bi početi.

(Visited 76 times, 1 visits today)

Komentari