Istaknuto
25.03.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Što raditi online dok ste u samoizolaciji? Srećom, virus nije zahvatio online kulturu!

25.03.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Novih sedam domaćih i regionalnih singlova u borbi za tjednu pobjedu našlo se i ovog tjedna u Ziherovoj Novoj glazbi srijedom.

Film

Tarantino planira snimiti seriju inspiriranu filmom ‘Once Upon a Time in Hollywood…’

18.01.2020. Ziher.hrFoto: facebook.com/OnceUponATimeinHollywood
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Dok mu najnoviji film Once Upon a Time in Hollywood… velikim koracima grabi po zlatne kipiće visokog filmskog svijeta, Quentin Tarantino planira ponovno iskoristiti tu filmsku sredinu za (streaming) televiziju.

Tarantino tvrdi da je napisao pet epizoda od pola sata za seriju Bounty Lawkoja je u filmu proslavila Ricka Daltona, lika kojeg je utjelovio Leonardo DiCaprio, te planira sam režirati svih pet epizoda. Serija neće biti nastavak ili produžetak filma i pratiti Ricka Daltona kako glumi Jakea Cahilla, već samostalno djelo o Jakeovim pustolovinama, inspirirano vestern serijama poput Wanted Dead or Alive The Rifleman iz 60-ih.

Još nije poznato hoće li DiCaprio utjeloviti i Jakea, no čini se da Tarantino ima najbolju namjeru ispuniti svoja obećanja o proširenju horizonta nakon najave filmske mirovine, iako tvrdi da će mu trebati najmanje godinu i pol da završi seriju, tako da nam jedino preostaje nadati se da će serija i ugledati svjetlo dana.

(Visited 108 times, 2 visits today)

Komentari