navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Film

Tarantino planira snimiti seriju inspiriranu filmom ‘Once Upon a Time in Hollywood…’

Once Upon A Time in Hollywood
Foto: facebook.com/OnceUponATimeinHollywood
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Dok mu najnoviji film Once Upon a Time in Hollywood… velikim koracima grabi po zlatne kipiće visokog filmskog svijeta, Quentin Tarantino planira ponovno iskoristiti tu filmsku sredinu za (streaming) televiziju.

Tarantino tvrdi da je napisao pet epizoda od pola sata za seriju Bounty Lawkoja je u filmu proslavila Ricka Daltona, lika kojeg je utjelovio Leonardo DiCaprio, te planira sam režirati svih pet epizoda. Serija neće biti nastavak ili produžetak filma i pratiti Ricka Daltona kako glumi Jakea Cahilla, već samostalno djelo o Jakeovim pustolovinama, inspirirano vestern serijama poput Wanted Dead or Alive The Rifleman iz 60-ih.

Još nije poznato hoće li DiCaprio utjeloviti i Jakea, no čini se da Tarantino ima najbolju namjeru ispuniti svoja obećanja o proširenju horizonta nakon najave filmske mirovine, iako tvrdi da će mu trebati najmanje godinu i pol da završi seriju, tako da nam jedino preostaje nadati se da će serija i ugledati svjetlo dana.

(Visited 169 times, 1 visits today)
Be social

Komentari