Istaknuto
07.03.2021.

Vrijeme čitanja: 5 minute Posljednji Ziherung druge sezone donosi čak 34. recenzije albuma iz studenog i prosinca 2020. Čitamo se u trećoj sezoni!

03.03.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute Još jedna nova glazba pruža priliku za glasanje za singl tjedna a borba se vodi između osam novih singlova. Tu su i strane preporuke za slušanje.

Glazba

Na Ferragosto dolaze regionalni fenomen Vojko V, Letu Štuke te mnogi drugi

18.01.2019. Ziher.hrFoto: Filip Bušić
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Poznat kao jedan od najopuštenijih festivala u Hrvatskoj, pa i šire, Ferragosto JAM obećava još jedno uzbudljivo ljeto na Orahovačkom jezeru od 2. do 5. kolovoza.

“Vojko je rekao ne može prošle godine Ferragostu, ali ove godine je popustio!” – najavili su organizatori Vojka V, regionalni fenomen koji je pokorio glazbenu scenu i 2018. definitivno učinio svojom godinom, kao jednog od novonajavljenih headlinera, a njemu su priključili i Letu Štuke kao drugog od dva velika headlinera koja stižu na glavnu pozornicu.

 

U valu novih potvrđenih imena nalaze se i mladi bendovi Ogenj, Sfumato Ischariotzcky.

Uz već najavljen lineup koji zasad čine i Goran Bare & Majke, Nipplepeople te M.O.R.T., finalna brojka izvođača popet će se na oko 50, među kojima će se svakako naći još headlinera te svježih igrača scene.

Ulaznice

U ponudi su festivalske ulaznice od 100 kuna za sve dane festivala. Po toj cijeni dostupne su putem Entrio sustava sve do 4. veljače kada im cijena raste.

(Visited 187 times, 2 visits today)

Komentari