Istaknuto
14.08.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta I ovog tjedna u rubrici Nova glazba donosimo domaće glazbene novitete za koje možete glasati te nekoliko stranih preporuka za slušanje.

05.08.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute FILMSKI VREMEPLOV: Vrijeme je da upoznate francuski novi val (nouvelle vague) i saznate zašto i kako je oduševio filmofile i ljubitelje francuske kulture.

Glazba

Na Ferragosto dolaze regionalni fenomen Vojko V, Letu Štuke te mnogi drugi

18.01.2019. Ziher.hrFoto: Filip Bušić
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Poznat kao jedan od najopuštenijih festivala u Hrvatskoj, pa i šire, Ferragosto JAM obećava još jedno uzbudljivo ljeto na Orahovačkom jezeru od 2. do 5. kolovoza.

“Vojko je rekao ne može prošle godine Ferragostu, ali ove godine je popustio!” – najavili su organizatori Vojka V, regionalni fenomen koji je pokorio glazbenu scenu i 2018. definitivno učinio svojom godinom, kao jednog od novonajavljenih headlinera, a njemu su priključili i Letu Štuke kao drugog od dva velika headlinera koja stižu na glavnu pozornicu.

 

U valu novih potvrđenih imena nalaze se i mladi bendovi Ogenj, Sfumato Ischariotzcky.

Uz već najavljen lineup koji zasad čine i Goran Bare & Majke, Nipplepeople te M.O.R.T., finalna brojka izvođača popet će se na oko 50, među kojima će se svakako naći još headlinera te svježih igrača scene.

Ulaznice

U ponudi su festivalske ulaznice od 100 kuna za sve dane festivala. Po toj cijeni dostupne su putem Entrio sustava sve do 4. veljače kada im cijena raste.

(Visited 101 times, 1 visits today)

Komentari