Istaknuto
20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Toliko je važno da zna da smo tu, da je čujemo i vidimo, da smo na njenoj strani, da uporno ponavljamo da žrtva nikada nije kriva i da ne postoji pravo vrijeme niti vremenski rok u kojem je trebalo prijaviti nasilje. Jedino pravo vrijeme je ono kada je žrtva spremna.

Film

Filmski ciklus “Ljubav u doba korone” svake nedjelje u Art-kinu

09.01.2021. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Da nužna fizička distanca među vjernom publikom ne bi prerasla i u emocionalnu, već s prvim danima nove, 2021. godine Art-kino donosi ciklus ljubavnih filmova znakovitog naziva Ljubav u doba korone. Osam termina u siječnju donosi pravu dozu velikih ljubavi i nikad potrebnijeg filmskog eskapizma.

Podijeljen u dva dijela, program svake nedjelje u siječnju donosi ljubavne priče za velike i male filmoljupce i filmoljupke. Za mlađe gledatelje, kao i sve duhom mlade, s početkom u 16 sati, na programu su četiri Disneyjeva animirana ljubavna klasika, a program za odrasle, s početkom u 18 sati, donosi četiri ljubavne drame za koje je, uz obveznu maskicu, topla preporuka uzeti i rupčić za suze. Svi se Disneyjevi filmovi prikazuju na originalnom engleskom jeziku s hrvatskim podnaslovima.

Ovu nedjelju, 10. siječnja, ciklus otvaraju Disneyjeva „Snjeguljica i sedam patuljaka” i „Sjaj u travi” Elije Kazana. Osim ta dva filma idućih ćete nedjelja moći pogledati „Pepeljugu”, Mostove okruga Madison”, „Reci bilo što”, „Trnoružicu”,Damu i skitnicu” te „Djevojku koju sam volio”.

Ulaznice za filmove u sklopu programa Ljubav u doba korone mogu se rezervirati putem e-pošte (ulaznice@art-kino.org), a kupiti na blagajni Art-kina svakoga dana sat vremena prije početka prve projekcije ili na internetskoj stranici ulaznice.hr. Za više informacija možete posjetiti https://www.art-kino.org/hr/program/ciklusi/ljubav-u-doba-korone.

(Visited 68 times, 3 visits today)

Komentari