Glazba

Zvonko Radost predstavlja: Fire in Cairo i Mokri Nenad u Saxu!

Foto: Facebook.com/fincairo
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Zvonko Radost u jesen je u Saxu! započeo seriju koncerata na kojima predstavlja izvođače regionalne scene. Nakon romantične kantautorske večeri uz Svemir, Kensington Lima, Ti, ja i moja mama i Mika Male te ovotjednog koncerta s Ninom Bajsić Sleepyheadsima, idući tjedan nam donosi nešto potpuno drugačije.

Fire in Cairo je alternativni (indie, post garage, psychedelic, blues, progressive) rock bend iz Zagreba. Iza sebe imaju sezonu svirki diljem regije, a najznačajniji koncerti su bili na Exit festivalu, Demofestu (gdje su osvojili 3. mjesto) i Pandemonium festivalu. Svojom glazbom i moćnim, kud i kamo ekscentričnim nastupima pljene pozornost sve većeg broja publike zbog čega su već zaradili hvalevrijedne recenzije na blogovima diljem regije. Tako ih u osvrtu na njihov nastup na Exitu hvale za kvalitetnu glazbu kojom stvaraju odličnu atmosferu na svojim nastupima. Ove godine planiraju izbaciti svoj prvi album i nastaviti sa svirkama, a među njima će biti i niz kraćih europskih turneja.

Ako vas Fire in Cairo nije već dovoljno nagnao na odlazak u Sax iduće srijede, poslušajte nastavak – Mokri Nenad je bend koji Zvonko Radost predstavlja sljedećim opisom: “Najnovija zagorska atrakcija. Bend koji je nastao inspiriran UNIVERZITASOM. Sviraju sve žanrove. Do sad su nastupili u Krčmi Polanović. Četvorka u tri generacije. Nemaju nikakve snimke, ali par prijatelja već zna njihove pjesme i tekstove. Nitko točno ne razumije o čemu se tu radi, ali su im pjesme dovoljno dobre da ih predstavimo široj publici. Živi bili pa vidjeli.”
Zaintrigirani?

Ulaznice

Ulaznice se u pretprodaju mogu kupiti u radno vrijeme Sax!-a po cijeni od 25 kuna dok će na dan koncerta biti 40 kuna.

Be social

Komentari