Nagrade

Flow Festival objavio satnicu, a mi smo vam osigurali dvije ulaznice

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Prvi spin-off projekt proslavljenog finskog Flow festivala, izabran od strane Guardiana kao jedan od Top 10 noviteta na europskoj festivalskoj sceni, otkriva potpuni line-up, detaljan raspored izvođača i novi videospot za svoje prvo ljubljansko izdanje.

 Flow Festival Ljubljana će od 26. do 28. lipnja ugostiti preko 50 umjetnika iz 12 zemalja na 3 pozornice. Najnoviji dodaci eklektičnom line-upu su starješina hrvatske techno scene DJ Felver, sve popularnija srpska DJ-ica Tijana T i slovenski DJ-i Duo Durum, Woo D, Sunny Sun i The Disco Don.

Na dan otvorenja festivala, 26.lipnja, nastupit će Metronomy, Jose Gonzales, Derrick May, DJ Koze i Edo Maajka, dok su glavna atrakcija u subotu Pet Shop Boys, Run The Jewels, Bad Copy, Bonobo i Torul. Festival završava uz Roisin Murphy, Dixona, AME i Cariboua.

Potpuni raspored Flow Festivala 2015. dostupan je na stranici festivala.

Međutim, glazba je samo jedan od sastojaka ovog festivala koji utječe na sva vaša osjetila. Pripremite se na vrhunsku ‘street food’ kulinarsku ponudu, širok izbor piva i nagrađivana slovenska vina u kojima možete uživati dok se zabavljate uz umjetničke instalacijane, urban art intervencije i video projekcije koje uključuju 3D mapiranje. Pridružite se Flow Talksu, otkrijte nove slovenske dizajnere u posebnom izdanju Pop Up Design storea ili se popnite na umjetnu stijenu za penjanje i pogledajte izvođače na glavnoj pozornici.

Ljubljansko izdanje Flow Festivala će također slijediti primjer Flow Helsinkija kao jedan od naj eco-friendly festivala i ponuditi će sve što pridonosi kvaliteti urbanog življenja.

Našim čitateljima osigurali smo 1 x 2 jednodnevnu ulaznicu za ovaj festivalski spektakl, a sve što trebate je ispod komentara u članku ostaviti vaše ime i prezime. Dan kada biste se željeli zaputiti u Ljubljanu ostavljamo vama na izbor pa bacite oko na satnicu. Sretne dobitnike izvlačimo 23. lipnja.

Be social

Komentari