Nagrade

Osigurali smo vam upade za jedanaestu Harteru

Foto: facebook.com/Groovearmada/
Vrijeme čitanja: 2 minute

Jedanaesta Hartera se ponovno vraća u punom sjaju na riječko Marganovo, 18. i 19. rujna. U bivšoj tvornici papira rasplesat će vas legendarni britanski dvojac Groove Armada te domaće snage s novim i svježim materijalima: Let 3, Kawasaki 3P, Elemental, Stampedo i Kuzma & Shaka Zulu. Za ostatak programa i nove izvođače pratite vijesti na službenoj stranici, Facebooku i Twitteru.

Foto: facebook.com/hartera
Foto: facebook.com/hartera

Tom Findlay i Andy Cato, odnosno jedan od planetarno najpoznatijih predstavnika plesne glazbe – Groove Armada – dvojac su koji se proslavio nizom hitova poput I see you baby, At the river, Superstylin, Easy, But I feel good, Paper Romance, Shameless i History te osvojio nebrojene top liste singlova i albuma, svakim svojim novim albumom iznova dokazuje kako njihova glazbena kreativnost nema granica. U srpnju ove godine objavili su novi dvostruki CD “Little Black Book”, dijelom album, dijelom mix CD.

Uz često koketiranje s rockom, popom, funkom, pa i UK garage zvukom, te listom suradnika i gostujućih vokalista na kojoj su između ostalih Neneh Cherry, Bryan Ferry, Will Young, SaintSaviour i Nick Littlemore (Empire of the Sun, Pnau), Tom i Andy s lakoćom stvaraju uspješnice koje se jako dugo zadržavaju na svakom podiju i radijskoj playlisti koji drže do sebe. Nakon što su brojnim hitovima zagrebli po mainstreamu i legendarnim bendovskim nastupima zapalili brojne festivale, s multimedijalnim DJ showom vraćaju se korijenima i na velike pozornice donose energiju jednaku onoj underground klubova i napuštenih industrijskih skladišta, u kojima se projekt tijekom devedesetih i iskovao.

Za doživljaj njihove glazbe teško da postoji bolji prostor od glavne Harterine hale, domaći izvođači koji će uz njih nastupiti su izvanredni, a iz tog razloga smo vam u suradnji s organizatorima osigurali 2×2 karte za ovaj riječki festival koji se održava već jedanaestu godinu. Inače su earlybird karte već u prodaji, cijena karte iznosi 99,00 kn, a ako želite okušati sreću na našoj nagradnoj igri – ispod ovog članka u komentaru ostavite vaše ime i prezime. Dobitnike izvlačimo 3.rujna.

Be social

Komentari