Film

Poluamaterska ekranizacija superjunakinje Wonder Woman!

Foto: latino-review.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: youtube.com/screenshot

Vrlo je čudno što, bukvalno govoreći, skoro svi vjeruju da bi filmska ekranizacija o amazonskoj ratnici i superjunakinji Wonder Woman mogla uspjeti, dok Warner Bros. to ne vidi tako. Kruže neke glasine da polako pripremaju projekt, no to je sve rekla-kazala. Međutim, određeni filmaši upuštaju se u vode neovisnog ekraniziranja priče o famoznoj Amazonki, kao što je ovaj put slučaj s koordinatorom kaskaderskih scena Jesseom V. Johnsonom, koji polako grabi redateljsku palicu. Prste je imao u filmovima i blockbusterima kao što su Avatar, Lincoln, Spider-Man, Tin Tin, Thor, The Planet of The Apes i brojni drugi. Za vrijeme tih projekata stekao je znanje o raznim visokobudžetnim tehnikama, akcijskim scenama i vizualnim efektima.

Stoga je napravio trailer-film o Wonder Woman kako bi vidio reakcije publike.  Moja menadžerica i producentska partnerica Kailey Marsh smatra kako je snimanje Wonder Woman odličan način da pokažem svoje sposobnosti na zabavan način.Glavnu ulogu dodijelio je relativno nepoznatoj glumici Nini Bergman, dok se u traileru pojavljuje i Peter Stormare, poznat po ulogama u Fargu, Armageddonu i seriji Prison Break. Trailer je, uzimajući u obzir neovisnu produkciju, izrazito dobar te pokazuje kako bi Wonder Woman stvarno mogla uspjeti na velikim ekranima.

Zasad je Wonder Woman na televiziji najpoznatija po seriji iz 70-tih, koju je tada utjelovila Lynda Carter, s kojom je serija doživjela tri sezone. Strip datira još od davne 1941. godine i prilično je popularan među fanovima DC-a, što je još jedan razlog zašto je čudno što Wonder Woman još nije doživjela filmsku ekranizaciju. Također je i član super-ekipe The Justice League, zajedno s Batmanom, Supermanom, Green Lanternom i Flashom, koja se teškim mukama pokušava dovesti skupa na film. S obzirom na Marvelovu taktiku i uspjeh s Avengersima, DC-u bi možda najpametnije bilo da slijedi Marvel i pokuša ‘blockbusterizirati’ Wonder Woman. Bilo kako bilo, do tada se moramo zadovoljiti ovim trailer i posterom ispod, koji isto tako ne izgleda loše.

Foto: latino-review.com
Be social

Komentari