Istaknuto
16.10.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Ove srijede Nova glazba donosi sedam glazbenih noviteta za koje možete glasati do one sljedeće i pet stranih prijedloga za slušanje.

14.10.2019.

Vrijeme čitanja: 11 minute Nismo se htjeli amaterski pozabaviti memom u rekreativne svrhe, nego analizirati memski potencijal sa stručnjakinjom za verbalnu i neverbalnu komunikaciju.

Film

Gael García Bernal je specijalni gost 25. Sarajevo Film Festivala

08.08.2019. Ziher.hrFoto: facebook.com/sarajevofilmfestival/
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Sarajevo Film Festival nastavlja sa novostima iznenađenja i ovog tjedna. Tako pored već najavljenih filmskih velikana Alejandra Gonzalesa Iñárrituoa, Pawela Pawlikowskog, Elie Sulejmana, Nadav Lapida, Bela Tarra, Ruben Östlunda dolazi i meksički glumac i redatelj Gael García Bernal.

Bernal je dobitnik Počasnog Srca Sarajeva 20. Sarajevo Film Festivala (2014), a ove godine dolazi festivalskoj publici predstaviti film Chicuarotes za koji potpisuje režiju i koji je svjetsku premijeru imao nedavno na Cannes Film Festivalu.

Chicuarotes donosi priču o dvojici tinejdžera iz Mexico Cityja koji očajnički pokušavaju pobjeći od siromaštva i bijede. Njihove želje brzo ih dovode u vezu sa meksičkim kriminalnim podzemljem, i oni svim silama pokušavaju zaraditi dovoljno novca kako bi otkupili vlastitu slobodu.

Specijalnu projekciju filma publika Sarajevo Film Festivala ima priliku pogledati u srijedu, 21. kolovoza, u kinu Meeting Point, u 17:30. Nakon projekcije publiku očekuje masterclass uz razgovor o filmu i karijeri sa Gaelom Garcíom Bernalom.

(Visited 72 times, 1 visits today)

Komentari