Istaknuto
09.07.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Kakav je ovo bezobrazni priljev vanserijski dobre glazbe unutar mjesec dana? Travanj je prošao već znamo kako, ali glazba koja je izašla unutar tih mjesec dana je statistički na samom kraju Gaussa.

08.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Puštamo novih deset domaćih i regionalnih singlova u borbu za naklonost slušatelja, a među stranim preporukama ima nekoliko zanimljivosti.

Film

Gael García Bernal je specijalni gost 25. Sarajevo Film Festivala

08.08.2019. Ziher.hrFoto: facebook.com/sarajevofilmfestival/
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Sarajevo Film Festival nastavlja sa novostima iznenađenja i ovog tjedna. Tako pored već najavljenih filmskih velikana Alejandra Gonzalesa Iñárrituoa, Pawela Pawlikowskog, Elie Sulejmana, Nadav Lapida, Bela Tarra, Ruben Östlunda dolazi i meksički glumac i redatelj Gael García Bernal.

Bernal je dobitnik Počasnog Srca Sarajeva 20. Sarajevo Film Festivala (2014), a ove godine dolazi festivalskoj publici predstaviti film Chicuarotes za koji potpisuje režiju i koji je svjetsku premijeru imao nedavno na Cannes Film Festivalu.

Chicuarotes donosi priču o dvojici tinejdžera iz Mexico Cityja koji očajnički pokušavaju pobjeći od siromaštva i bijede. Njihove želje brzo ih dovode u vezu sa meksičkim kriminalnim podzemljem, i oni svim silama pokušavaju zaraditi dovoljno novca kako bi otkupili vlastitu slobodu.

Specijalnu projekciju filma publika Sarajevo Film Festivala ima priliku pogledati u srijedu, 21. kolovoza, u kinu Meeting Point, u 17:30. Nakon projekcije publiku očekuje masterclass uz razgovor o filmu i karijeri sa Gaelom Garcíom Bernalom.

(Visited 110 times, 1 visits today)

Komentari