Istaknuto
21.08.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba izdvojili smo aktualne domaće singlove, a vi glasanjem odaberite svog favorita. Poslušajte i preporuku stranih noviteta.

05.08.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute FILMSKI VREMEPLOV: Vrijeme je da upoznate francuski novi val (nouvelle vague) i saznate zašto i kako je oduševio filmofile i ljubitelje francuske kulture.

Film

Gael García Bernal je specijalni gost 25. Sarajevo Film Festivala

08.08.2019. Ziher.hrFoto: facebook.com/sarajevofilmfestival/
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Sarajevo Film Festival nastavlja sa novostima iznenađenja i ovog tjedna. Tako pored već najavljenih filmskih velikana Alejandra Gonzalesa Iñárrituoa, Pawela Pawlikowskog, Elie Sulejmana, Nadav Lapida, Bela Tarra, Ruben Östlunda dolazi i meksički glumac i redatelj Gael García Bernal.

Bernal je dobitnik Počasnog Srca Sarajeva 20. Sarajevo Film Festivala (2014), a ove godine dolazi festivalskoj publici predstaviti film Chicuarotes za koji potpisuje režiju i koji je svjetsku premijeru imao nedavno na Cannes Film Festivalu.

Chicuarotes donosi priču o dvojici tinejdžera iz Mexico Cityja koji očajnički pokušavaju pobjeći od siromaštva i bijede. Njihove želje brzo ih dovode u vezu sa meksičkim kriminalnim podzemljem, i oni svim silama pokušavaju zaraditi dovoljno novca kako bi otkupili vlastitu slobodu.

Specijalnu projekciju filma publika Sarajevo Film Festivala ima priliku pogledati u srijedu, 21. kolovoza, u kinu Meeting Point, u 17:30. Nakon projekcije publiku očekuje masterclass uz razgovor o filmu i karijeri sa Gaelom Garcíom Bernalom.

(Visited 58 times, 12 visits today)

Komentari