Istaknuto
24.11.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.11.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Do petka, 3. prosinca ispuni upitnik koji smo pripremili za tebe i postani novi član naše vizart redakcije!

Glazba

Puni se koncertna 2021: God Is An Astronaut ponovno u Zagrebu

10.07.2020. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Rado viđeni gosti u ovim krajevima, irski post rock velikani God Is An Astrounaut spremaju se za povratak u Zagreb 24. svibnja 2021. kada će u Močvari održati svoj četvrti zagrebački nastup.

Još je svježi njihov spektakularan nastup na otvorenju šestog izdanja riječkog Impulse festivala (Pogon kulture, 2018.), a audiovizualni show zasigurno se sprema i Zagrebu.

Obljetnička turneja

Vjerne fanove ovoga puta očekuje posebna set lista. Naime, cijela turneja prožeta je obljentičkim albumom „All Is Violent, All Is Bright”.

Kako sami kažu: „Prije petnaest godina nepoznati bend iz Irske objavio je svoj drugi album ‘All is Violent, All is Bright’. Album je zarobio maštu svekolike mladeži i stekao bendu svjetski kult koji ga i danas prati. Naredne godine God Is An Astronaut prvi put će izvesti čitav album od početka do kraja. No, to nije sve.”

Otkad je formiran, prije 16 godina, bend se istaknuo kao jedan od vrhunskih, prvoligaških instrumentalnih skupina. Kroz svoj rad spajaju intenzivne rock instrumentale, kombinirajući eterične i emotivne zvukove, uvelike nadahnjuju dinamikom i sveprisutnim melodijama.

Svaki od njihovih diskografskih izdanja (9 studijskih albuma) pruža pravo sonično putovanje.

God Is An Astronaut čine Torsten Kinsella na gitari i vokalu (piano, synths), Niels Kinsella na basu i  Lloyd Hanney na bubnjevima.

Ulaznice

Prodaja early bird ulaznica već je krenula i mogu se nabaviti do 11. listopada po cijeni od 120 kuna. U pretprodaji, koja traje od 12. listopada ove godine do 23. svibnja 2021. cijena iznosi 140 kuna, a na dan koncerta cijena se penje na 160 kuna.

Earyl bird ulaznice moguće je kupiti u sustavu Entrio, online ili na fizičkim mjestima prodaje.

(Visited 103 times, 2 visits today)

Komentari