Film

Grande finale Velikog filmskog kviza: Potražite zabavu prije Oscara u Studiu Smijeha

Foto: fak.hr
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: fak.hr
Foto: fak.hr

U Studiju Smijeha u Vlaškoj ulici posljednjeg se dana u ovom mjesecu održava konačni okršaj titana. Kao grande finale ovog snježnog i kišnog, ali prije svega filmskog! mjeseca obilježenog brojnim dodjelama nagrada i nestrpljivim iščekivanjem Oscara, održat će se posljednji u nizu FAK-ovih Velikih filmskih kvizeva. Za mikrofonom će ponovno biti the one and only Goran Vugrinec Goc, a čvrsto stojeći iza svoga rada je FAKova ekipa koja je sastavljala pitanja. Pa, ima li bolji način da zadnju subotu u predoskarovskom mjesecu (31.1.) obilježite od odlaska na filmski kviz?

Iako se za glavnu nagradu natječu dosadašnji pobjednici – istinski kvizerski maheri, ne znači da se samo za 10 kuna ne možete doći zabavljati u Studiju smijeha. Na koncu, neovisno o dvoboju, kviz će ponovno biti otvoren za sve kao i dosad jer nikad dosta pobjednika koje svijet tako voli, kako nam kaže omiljena Indira. Brojne nagrade očekuju pa nemojte zakasniti – kviz počinje u 20 sati i ovoga se puta kašnjenje ne tolerira, ipak smo u finalu.

Krvava će se borba za godišnje Cineplexx kino karte odvijati između hrabrih družina: Nemoćna gomilica, Danish Scum, Umri muški, Alvin i vjeverice, Los pollos spermanos i Tri muškarca i djeva Do. Za ostale tu su Continentalove kinoulaznice, FAK-ovo FAK-at dobro vino i najbolja od svih nagrada, najveća od svih počasti: titula pobjednika prvog kviza u 2015. godini, titula s kojom će početkom iduće godine pobjednići moći sudjelovati u drugom po redu godišnjem finalu.

Foto: facebook.com/faktvojfilm
Foto: facebook.com/faktvojfilm

Što vas točno očekuje na kvizu?

Za početak, tu je kategorija The Man Who Knew Too Much gdje vas očekuje 15 pitanja općeg znanja o filmovima i dodatnih 10 pitanja o serijama, a s kojima skupljate po jedan bod, potom usljeđuje I See Dead People s fotografijama po kojima ćete morati odgonetnuti tražene filmove pa The Sound of Music koja traži vrsne poznavatelje filmskih soundtrackova, a slična joj je i kategorija You Talkin’ to Me? gdje se filmofile testira prepoznaju li neke od razgovora iz poznatih filmova. Prije završne kategorije, tu je još i Guess Who’s Coming to Dinner u kojoj morate odgonetnuti na temelju hintova o kojoj je filmskoj osobi riječ, a onda usljeđuje finalna kategorija u kojoj će u okršaj stupiti dvije najbolje ekipe. Uz to, očekuje vas i kategorija iznenađenja nazvana Silence of the Lambs čije vas ime jednostavno mora namamiti.

Ako mislite da se možete nositi s ovim nizom izazova dostojnih kakvog Herkulesa filmskog svijeta, svakako dođite u Studio smijeha. Boca vina nikad nije loša stvar za imati pri ruci.

Prije toga, morate se samo prijaviti na mail info@fak.hr (u naslov poruke stavite “prijava za kviz”) ili na broj mobitela 091 1179 329. Rezervirajte brzo svoje mjesto jer su mjesta ograničena. Dobru zabavu u Studiju smijeha gdje ćete osim u kvizu, na kraju moći uživati u after partyiju koji će potrajati dugo u noć.

Be social

Komentari